ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ..... ΝΕΚΡΟΦΙΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΣΤΟ ΤΕΝΝΙΣ

'Filothei Tennis Open 2010' με δώρα συνολικής αξίας 22.000 €

Από Tennisnews Team | Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Οι τελικοί Αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010, ενώ ο τελικός αγώνας της κατηγορίας Masters θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη NOVA Sports. Έπαθλα θα απονεμηθούν στους τέσσερις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και η κλήρωση των δώρων θα γίνει μετά τις απονομές των επάθλων του τουρνουά.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος σε κλήρωση των παρακάτω δώρων, προσφορά του Χρυσού Χορηγού:

* Ρολόι Girard Perregaux αξίας 7.500 €
* Ρολόι IWC αξίας 3.000 € και
* 5 Ρολόγια (Chronotech, Tommy Hilfiger, Lacoste κα) αξίας περίπου 500 € έκαστο

Επίσης θα κληρωθούν δώρα, προσφορά των υπολοίπων χορηγών του πρωταθλήματος, τα οποία θα ανακοινωθούν εγγράφως στην γραμματεία των αγώνων το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010.

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ??? ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΦΟΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΝΕΚΡΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ( ΛΥΜΠΕΡΗΣ -ΠΑΤΣΕΑΣ ΚΛΠ) ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Η ΕΦΟΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΕΨΕΙ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ!!!

ΚΑΛΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ!! ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΗΔΕΙΕΣ!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΦΙΝΟΣΑΒΑΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ITF ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΑΜΕΝΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου