ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ .... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΣΤ ΚΑΙ Η ΕΦΟΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

Πανελλήνιο Α-Γ:Τηλεοπτική μετάδοση ΕΡΤ
Παρασκευή, 03 Σεπτέμβριος 2010 17:30

Δυνατές αναμετρήσεις αναμένεται να γίνουν στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τένις, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α Φιλοθέης, καθώς όλα τα φαβορί ξεπέρασαν σήμερα την δοκιμασία των προημιτελικών κι έδωσαν ραντεβού αύριο στους «4». Στο Απλό Ανδρών, ο κάτοχος του τίτλου, Αλέξανδρος Γιακούποβιτς νίκησε 6-3, 6-0 τον Φίλιππο Παπαχριστόπουλο ενώ ο Πάρις Γεμουχίδης, Νο 2 του ταμπλό, κέρδισε 6-1, 6-1 το Νίκο Καλλίνικο. Ο Μανώλης Γλέζος, φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, επικράτησε 6-1, 6-4 του Νίκου Σπύρου ενώ ο Χάρης Καπόγιαννης δυσκολεύτηκε αλλά κατέβαλε την αντίσταση του Τάσου Παυλή με 6-4, 7-6 (3).

Στο Απλό Γυναικών παραλίγο να γίνει η έκπληξη αλλά τελικά η Άννα Γερασίμου, Νο 1 του ταμπλό, λύγισε την 15χρονη Δέσποινα Βογάσαρη με 6-1, 4-6, 7-6. Το ματς πήρε δραματική τροπή και κρίθηκε στο τάι-μπρέικ του 3ου σετ με 8-6. Στη «μάχη» των τέως πρωταθλητριών, η Εύα Ρούσση επικράτησε 6-4, 6-1 της Μίνας Καπλάνη. "Αχτύπητη" η Αγνή Στεφάνου συνέτριψε την Κατερίνα Παϊσίου με 6-0, 6-1. Εύκολη πρόκριση και για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, Νο 2 του ταμπλό, με 6-3, 6-3 επι της Χρύσας Καγγά.


Στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν αύριο (Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου) με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ1, θα αναμετρηθούν: Στις 2 μ.μ: Γερασίμου- Στεφάνου, Λατινοπούλου- Ρούσση και στις 3 μ.μ: Γιακούποβιτς-Γλέζος, Γεμουχίδης-Καπόγιαννης

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ???

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ?? ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕΕΣ!!! ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΚΤΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ GRAND SLAM!!!

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙ-ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου