ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ??

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΝΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ

1ον) ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΜΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΕΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ!!!
2ον)ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ
3ον)ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΤΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ!!
4ον)ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΗ!!!
5ον)ΕΠΙΣΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ Κος DAVE Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ ΘΕΟΡΩ ΟΤΙ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!
6ον)ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΤΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ(ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΠΙΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ)!!! ΑΛΛΟΙΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

PREDATORUS

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ

ΕΓΩ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΟΥΣ!!! ΑΠΛΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ BLOGGS ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ!!! ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΨΑ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΠΕΣΥΡΑ!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΧΕ ΒΟΥΗΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΗΜΕΡΙΣΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΣΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ!!!

ΑΥΤΑ

Αναρτηθηκε σημερα απο μενα στο tennisnews forum

1 σχόλιο:

  1. Προσωρινός Αποκλεισμός Χρηστών
    Από tennisnews.gr admin
    Αγαπητέ ianos,

    Οι διαχειριστές του Forum προχώρησαν σε προσωρινό εβδομαδιαίο αποκλεισμό σας από το φόρουμ εξαιτίας παραβίασης των όρων χρήσης που έχει να κάνει (και παρά τις επισημάνσεις μας στην ενότητα 'Ανακοινώσεις' - http://tinyurl.com/3xwjca2) με εκφράσεις απρεπείς που είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή των συγκεκριμένων ποστς. Οι όροι χρήσης και κανόνες του φόρουμ αναγράφονται με λεπτομέρειες στο λινκ αυτό - http://www.tennisforum.gr/faq.php.

    Παρακαλούμε διαβάστε ξανά τους όρους χρήσης του φόρουμ (http://www.tennisforum.gr/faq.php) και μη τους παραβαίνετε. Τα μέλη του φόρουμ είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για ότι γράφουν και για τυχόν βλάβες που μπορούν να προκύψουν κατά τρίτων προσώπων.

    Με εκτίμηση
    Οι διαχειριστές του φόρουμ
    “Μας πήγανε πλημμέλημα επι διαταράξει…….μα όμως τα μητρώα μας τα βρήκανε εντάξει’’
    Κίτρινη κάρτα για μια βδομάδα αυτοί…….κόκκινη εμείς επ’ αόριστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή