ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 2010

Ω ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ!!!
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΣΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!

ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ??
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΛΟΙΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ)!!

ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?? ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ??ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ!!

ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

Φ Τ Α Ν Ε Ι Π Ι Α Ε Χ Ε Τ Ε Ε Ξ Α Ν Τ Λ Η Σ Ε Ι Τ Η Ν Υ Π Ο Μ Ο Ν Η Μ Α Σ

3 σχόλια:

  1. Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010
    ΟΥΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ
    Πανελλήνιο: Ανακοίνωση
    Τρίτη, 06 Ιούλιος 2010 11:01
    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
    06.07.2010

    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 & ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14, ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ & ΤΕΛΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 07.07.2010, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ (ΠΕΜΠΤΗ 08.07.2010), ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 08.07.2010.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 07.07.2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 π.μ.

    Βρε ψεύτες….βρε υποκριτές….βρε ανεγκέφαλοι…..βρε άσχετοι…..βρε ανεπαρκείς….βρε….βρε….βρε.Τι πράγματα είναι αυτά που κάνετε ….και λέτε!!! Μένουν πέντε-έξη αγώνες να τελειώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors, και αλλάζεται την έδρα και την επιφάνεια των αγώνων, μεταφέροντας τους αγώνες από το Ολυμπιακό Στάδιο στο Αυλάκι;…εδώ δίπλα, δηλαδή. Έλεος, πιά. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του τένις, χωρίς λόγους ανωτέρας βίας. Εκτός και αν είναι λόγος ..’’η απρόβλεπτη μεγάλη συμμετοχή….’’, αφού έχει τελειώσει ο μεγάλος όγκος των αγώνων, και έχουν μείνει πέντε αγώνες. Εσείς, ούτε ψέματα δεν ξέρετε να λέτε. Αλλά ξέχασα…..υπάρχει και η απεργία. Βρε άσχετοι λα’ι’κιστές, νομίζετε ότι όταν φέρνουμε τα παιδιά μας, να αγωνισθούν, τα φέρνουμε με την συγκοινωνία, κάνοντας δύο ώρες και μετά από δύο-τρεις αλλαγές λεωφορείων; Και χρειάσθηκε να φτιάξετε 14μελή οργανωτική επιτροπή για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με πρόεδρο τον δήμαρχο Μαρκοπούλου, για να αποφασίζετε τέτοιες βλακείες; Αλλά βέβαια……όταν ο δήμος Μαρκοπούλου διοργανώνει Πανελλήνιους Αγώνες στο δήμο Αμαρουσίου, τι προεκλογικά οφέλη να έχει; Γι’ αυτό, σκεφθήκατε…..’’ ας πάμε πέντε-έξη αγώνες, που έχουν και απονομές, στο Μαρκόπουλο, να έρθει ο δήμαρχος να δώσει τα κυπελάκια, να βγουν οι φωτογραφίες….να κάνει το προεκλογικό του ’’κομμάτι’’. Εκλογές έρχονται. Όσο για τους γονείς και τους αθλητές……έλα, μωρέ……οι αγελάδες είναι για άρμεγμα.
    Ή μήπως κάνω λάθος;…..κε Γιακουμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ !!

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ!!!

    ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ!!!

    ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΟΝΕΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 2000 ΜΕ 2500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ!!!

    ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ!!!

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ ΑΛΗΘΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΛΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΘΕΟ

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΓΩ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ??
    ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή