ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΞΕΝΑΚΙΑ!!! ΗΡΘΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΗΠΙΑΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΞΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΕΙ!!

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ? ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!

ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ? ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ?
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ?

ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΠΑΝΤΑ!! ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΩΝΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ?
ΑΝ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου