ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ"

ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΟΥΜ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ(ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ)!! ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ Η ΦΛΟΓΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ!!! ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!!

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ!!!ΚΑΝΕΙΣ!! ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΔΙΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ!!! ΕΔΩ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΜΑΥΡΙΛΑ !!! ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ??ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ?? ΨΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΙΟΤΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΦΑΝΤΗΣ ΕΦΟΑ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ"
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!Ε ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ !!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου