ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΕΝΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ!!!

ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΝ Κο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Η ΕΦΟΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΦΟΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΨΗΛΕΣ ΤΟΣΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ!!!

ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΝΙΧΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!!

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΑ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΑ ΑΠΛΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου