ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΟ tennisnews.gr:
European Summer Cups 2010, 18 & Under ....Στην κατηγορία Αγόρια 18 η εθνική μας ομάδα εκπροσωπήθηκε από τους Χρίστο Κεϊσίδη (Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Νίκο Κόκκοτα (Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ) και τον Βαγγέλη Σαμακίδη (Α.Σ.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ). Η εθνική μας βρέθηκε στη Ζώνη B μαζί με τις χώρες Γαλλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία και Σουηδία. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη La Rochelle της Γαλλίας.

ΠΑΛΙ ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ...... ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ!!!

ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΕΝΝΙΣ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΕΞΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΤΟΣΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΛΕΙΨΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑΜΠΛΩ ΣΤΟ 5ο ΚΑΙ 6ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΟΑ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!!

ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου