ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΠΥΡΟ?? ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΤΕΝΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΑ!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΖΑΝΝΙΑΣ ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΛΑΜΠΙΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ!!!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΔΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (ΣΤΑΤΟΥΣ-ΒΟΓΚ ΚΛΠ)!!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ!!

ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΣΟ ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!!!

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΕΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΠΟΥ ΑΛΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΑΡΣΕΝ ΛΟΥΠΕΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ¨ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ¨!!!ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΝΑΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΜΙΝΕΪΤΟΡ ΕΝΑΝ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ !!! ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου