ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

....Στο τέλος έγινε αναφορά στις σχέσεις Προπονητή-Παίχτη -Γονέα και συμφωνήθηκε να μοιραστούν σχετικά έντυπα σε όλους τους γονείς. Η συνάντηση κρίθηκε πολύ σημαντική και αποφασίστηκε να ξαναγίνει σύντομα, βάζοντας ως σημείο αναφοράς το Σεμινάριο "Tennis 10s", που πρέπει να γίνει μέχρι τον Οκτώβριο στην Α΄ Ένωση.


ΑΠΟ ΤΟ tennisnews.gr.

Η Α΄ΕΝΩΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ!!
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΕΝΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ!!

ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΙ ΜΟΧΛΟΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΕΝΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ!!
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΕΝΝΙΣ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ κλπ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ¨ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΙΟ¨ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΗ ΤΗΝ ΕΦΟΑ!!!

ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ: M΄ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου