ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ

Αιφνιδιασμός για τις έρευνες του ΣΔΟΕ
Θανος Mπλουνας
Αίσθηση προκάλεσε στην ΕΠΟ και στην πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Κ» σχετικά με το πού και σε ποιους επικεντρώνονται οι έρευνες του ΣΔΟΕ στο ποδόσφαιρο.
Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας αιφνιδιάστηκαν, διαβάζοντας ότι δύο εν ενεργεία μέλη του διοικητικού της συμβουλίου ελέγχονται και ότι στο πλαίσιο της ευρείας έρευνας των «ράμπο» του σώματος με στόχο τη φοροδιαφυγή και εν συνεχεία τη σύνδεση με τα αδικήματα της δωροδοκίας και του παράνομου στοιχηματισμού έχει δοθεί εντολή να ανοιχτούν οι λογαριασμοί τους, καθώς και οι λογαριασμοί ενός συγγενικού προσώπου πρώτου βαθμού ενός εκ των δύο.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιος, προτίθεται να επικοινωνήσει μέχρι αύριο με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να μάθει τα ονόματα των δύο συμβούλων της ομοσπονδίας.
Αντιθέτως, στην ΕΠΟ γνωρίζουν την ταυτότητα του εν ενεργεία υψηλόβαθμου στελέχους της ομοσπονδίας για το οποίο δόθηκε επίσης εντολή να ανοίξουν οι λογαριασμοί του. Το στέλεχος αυτό είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ για κατάθεση. Η ενημέρωση που έχει η ΕΠΟ είναι πως από την έρευνα δεν προέκυψε τίποτα μεμπτό εναντίον του.
Οσον αφορά τους δύο εν ενεργεία διαιτητές της Σούπερ Λίγκας, αμφότεροι είναι γνωστοί στην ομοσπονδία όμως ο ένας είναι στο «ψυγείο» και δεν ορίζεται σε αγώνες από τις 28 Οκτωβρίου, ενώ ο άλλος έχει «ξεπαγώσει» διότι φέρεται να απέδειξε πως τα κέρδη που είχε από τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ τα τελευταία χρόνια δεν ήταν από παιχνίδια του ποδοσφαιρικού στοιχήματος.
Στην ομοσπονδία δεν ενδιαφέρονται για τον πρώην διαιτητή που υπήρξε πρόεδρος συνδέσμου, ενώ κρατούν αποστάσεις από τον πρώην πρόεδρο που επίσης ερευνάται.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου