ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΦΟΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ????

Έληξε το Ισπανικό μποϊκοτάζ
04.11.10
Image Σε συμφωνία με την Ισπανική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, μετά την πολύτιμη επέμβαση του Υπουργείου Αθλητισμού της χώρας, προχώρησαν οι 6 τενίστριες οι οποίες είχαν κυρήξει μποϊκοτάζ απ'τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας γυναικών Fed Cup.

Συγκεκριμένα, οι κορυφαίες τενίστριες Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, Άναμπελ Μεντίνα Γκαρίγκεζ, Λούρντεζ Ντομίνγκεζ, Μαρία Χοσέ Μαρτίνεζ, Αράντχα Πάρα και Νούρια Λαγκοστέρα Βίβες, είχαν διαμηνύσει τους υπεύθυνους της ομοσπονδίας ότι δεν θα αγωνιστούν ξανά με τα εθνικά χρώματα αν δεν ικανοποιηθούν πρώτα κάποια σοβαρά αιτήματα τα οποία δεν είχαν να κάνουν τόσο με προσωπικές φιλοδοξίες αλλά για το καλό του γυναικείου τένις στην Ισπανία.

Το αθλητικό συμβούλιο της Κυβέρνησης (CSD) λειτούργησε καταλυτικά ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα των έξι κοριτσιών με την Ομοσπονδία της χώρας (RFET) και πλέον οι κορυφαίες τενίστριες είναι και πάλι στη διάθεση της Miguel Margets Lobato.

"Τα περισσότερα και σημαντικότερα αιτήματα των τενιστριών ικανοποιήθηκαν. Αυτή η συμφωνία είναι πολύ θετική. Το ζητούμενο είναι να αναπτυχθεί και πάλι το γυναικείο τένις στη χώρα" τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός αθλητισμού, Jaime Lissavetzky.
Από την πλευρά των παικτών οι οποίες είχαν κατηγορήσει την Ομοσπονδία τον Σεπτέμβριο ότι δεν τις στηρίζει, η Νούρια Λαγκοστέρα επεσήμανε: "Μετά από αυτή τη συνάντηση, τα μηνύτατα είναι πολύ αισιόδοξα. Ανυσηχούμε για το μέλλον του γυναικείου τένις".

Αυτό που συμφωνήθηκε ήταν να συσταθεί μια επιτροπή η οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους της ομοσπονδίας, των τενιστριών, των ομοσπονδιακών προπονητών και της Κυβέρνησης, η οποία θα έχει ενεργό ρόλο στις αποφάσεις με ένα 5ετες πλάνο λειτουργίας.

Αυτή η επιτροπή θα έχει ενεργό ρόλο σε τομείς όπως η προσέλκυση χορηγών, επενδύσεις στο τένις, πιθανή αναδιοργάνωση των εθνικών πρωταθλημάτων και ιατροφαρμακευτική κάλυψη των παικτών.

 ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕ @...ΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ!!!

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ?? ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΓ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΥΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ !!! ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΓ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!ΚΑΙ 850 ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ TENNIS POINT!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου