ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Η ΝΕΟ-ΡΑΙΧ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΙΡΟΣ ΕΣΘΟΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ

........«Αν αντικαταστήσουμε στην Εσθονία την ευελιξία μας με τον κορσέ του Μάαστριχτ, αυτό θα στραγγαλίσει την ανάπτυξή μας. Θα παραμείνουμε τότε ένα απομακρυσμένο τραπέζι εργασίας της Σκανδιναβίας - η Κίνα της Ευρώπης, αν το θέλετε έτσι» δηλώνει στην «Ντι Τσάιτ» ο Εσθονός καθηγητής Οικονομίας στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας Τάλιν, Ιβαρ Ράιγκ..............
ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ
Ενοχλητικός ο νέος εταίρος

ΑΚΟΜΗ μια «επαρχία του Ράιχ» εντάσσεται στην ευρωζώνη. Καθόλου καλά δεν πρόκειται να τα πάνε οι χώρες της Μεσογείου με την Εσθονία, όπως καθόλου καλά δεν τα πηγαίνουν με τους άλλους δορυφόρους της Γερμανίας: Αυστρία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, κ.λπ. Οι κακές προοπτικές συνεργασίας με τον νέο ενοχλητικό εταίρο της ευρωζώνης δεν οφείλονται μόνο στο βαρύτατα ένοχο ναζιστικό παρελθόν της Εσθονίας. Το κύριο εμπόδιο είναι η νοοτροπία που έχει εμποτίσει την πολιτική ηγεσία, αλλά και τον λαό αυτής της χώρας. Βαθύτατα ρατσιστικός και τυφλά αντιρωσικός εξαιτίας των πενήντα χρόνων στο πλαίσιο της ΕΣΣΔ δεν ενοχλείται καθόλου από τα 400 χρόνια υποτέλειας και δουλείας στη Γερμανία.

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

και συνεχίζω σχολιάζοντας.......


ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΜΠΝΕΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΕΣΘΟΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΘΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!

ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ  ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ(ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ)ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΞΑΝΑ!!!

Ο ΝΕΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ- ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ!!!

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΘΩΣ Η ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥ!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΥΚΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!!

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου