ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Το... Ολυμπιακό γλέντι στον Ρέμο

Διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο από τραγουδούν οι Αντώνης Ρέμος και Έλενα Παπαρίζου. Οι ερυθρόλευκοι γλέντησαν με την ψυχή τους τη χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του τίτλου. Δείτε αποκλειστικά videos του RedPlanet.gr με Κομινάκη να τραγουδά το "Θάλασσα του Πειραιά" και τον Κούλη Δουρέκα να ... χορεύει πάνω στα τραπέζια!
Η χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού έδωσε στον Ολυμπιακό τον αέρα της διαφοράς του +10 και την αφορμή να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί για την σχεδόν σίγουρη κατάκτηση του τίτλου.
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης εκτός από το πριμ των 400.000 ευρώ (100.000 σε ίδρυμα), έβγαλε την ομάδα στο νυχτερινό κέντρο "Διογένης Studio" όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος μαζί με την Έλενα Παπαρίζου,

Οι Πάντελιτς, Μιραλάς, αναδείχθηκαν... σκόρερ και στον λουλουδοπόλεμο, ο Κομινάκης - σύμφωνα με τον Ρέμο - είναι έτοιμος να ... υπογράψει συμβόλαιο με νυχτερινό μαγαζί, μετά την ερμηνεία του στο τραγούδι "Το Περαία μου", ενώ ο Κούλης Δουρέκας έδωσε ρεσιτάλ πάνω στα τραπέζια, έχοντας συντροφιά τη σημαία του Ολυμπιακού.

Ιμπαγάσα, Ριέρα, Μοδέστο, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Μανιάτης το... διασκέδασαν με την ψυχή τους, βλέποντας την πρώτη τους χρονιά στο λιμάνι να φτάνουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

πηγη redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου