ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ

Τα δύο μεγάλα κόμματα δεν αιφνιδιάστηκαν από τις προτάσεις της τρόικας, αλλά ενοχλήθηκαν από τη λαϊκή κατακραυγή υποστηρίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Τύπος της Κυριακής” η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
Η Αλέκα Παπαρήγα σημειώνει ότι αν και η τρόικα ήταν προσβλητική, κανένας δεν αιφνιδιάστηκε και εκείνο που ενόχλησε ήταν η λαϊκή κατακραυγή, που οδήγησε κυβέρνηση, Ν.Δ. και ΛΑΟΣ στη “φαρσοκωμωδία της αντίστασης” και της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, αντί της πώλησης.

Κάλεσε το λαό να τερματίσει τα σχέδια των μεγάλων κομμάτων, καθώς διαφορετικά δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο, θα λεηλατήσουν το δημόσιο πλούτο και θα καταστρέψουν τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας και το περιβάλλον.

Αναφορικά με το μεταναστευτικό ζήτημα η γ.γ. του ΚΚΕ υποστήριξε ότι για την επίλυσή του χρειάζεται να υπάρξει σύγκρουση με την πολιτική της Ε.Ε. Ζήτησε τη νομιμοποίηση όσων επιθυμούν να μείνουν στη χώρα και καταλόγισε πολιτικές ευθύνες σε εκείνους που οδήγησαν τους μετανάστες στην παγίδα της Νομικής διαχωρίζοντας τη θέση του κόμματός της.

“Εκπροσωπώ το ΚΚΕ, όχι την αριστερά που ζητά φιλολαϊκές λύσεις μέσα στο γερασμένο και αγιάτρευτο καπιταλισμό” απάντησε σε ερώτηση για τα χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει η Αριστερά και υπογράμμισε ότι το βασικό ζήτημα σήμερα είναι να μετατραπεί η λαϊκή αγανάκτηση σε συνειδητή αγωνιστική δράση και να ηττηθούν οι αυταπάτες και η μοιρολατρία.

πηγη enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου