ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΡΙΖΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο 12 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελ. /32     
ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
«Στα γεμάτα» στην απεργιακή μάχη
Εντείνεται η δραστηριότητα για την επιτυχία της απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ
...η αγανάκτηση και η οργή να γίνουν λαϊκό ποτάμι
MotionTeam
Στη μάχη της απεργίας, στις 23 Φλεβάρη, μπαίνουν από σήμερα οι ταξικές δυνάμεις. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε εργοστάσιο και γιαπί, βάζουν μπροστά το σχεδιασμό τους, ώστε να έρθουν σε πλατιά επαφή με τους εργαζόμενους. Με εξορμήσεις, συζητήσεις και συσκέψεις, επιδιώκουν, το κάλεσμα της απεργίας να φτάσει παντού. Η απεργία αυτή μπορεί να γίνει ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος, να σημάνει την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στο βάρβαρο πόλεμο, που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση, κεφάλαιο και τρόικα στο σύνολο των δικαιωμάτων του λαού. Για το λόγο αυτό, η μάχη αυτή μπορεί να αποκτήσει παλλαϊκό χαρακτήρα, με τη συμμετοχή πλατιών λαϊκών στρωμάτων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, φοιτητών και γυναικών. Σε αυτήν τη μάχη έχουν ριχτεί οι συσπειρώσεις της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, της ΟΓΕ και του ΜΑΣ.
Η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην Αθήνα, θα γίνει στην πλατεία Ομόνοιας, στις 11 π.μ. Στη Θεσσαλονίκη, στο Αγαλμα Βενιζέλου, στις 10.30 π.μ. Στον Πειραιά, στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού, στις 10.30 π.μ.
Στον Πειραιά, οι ταξικές δυνάμεις εντείνουν τη δράση τους για την προετοιμασία της απεργίας. Στα πλαίσια των προετοιμασιών, αύριο Κυριακή, η αγωνιστική παράταξη ΕΣΑΚ Οδηγών Φορτηγών καλεί τον κλάδο σε σύσκεψη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων της ΠΕΜΕΝ. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην περιφρούρηση της απεργίας στους ναυτεργάτες στο λιμάνι του Πειραιά. Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ έχουν αποφασίσει τη συμμετοχή στην 24ωρη απεργία, «κουρελιάζοντας» ταυτόχρονα το έσχατο μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης που εξακολουθεί η κυβέρνηση, για λογαριασμό των εφοπλιστών, να έχει σε ισχύ σε βάρος των ναυτεργατών. Απόφαση για απεργία αναμένεται να λάβουν και άλλα ναυτεργατικά σωματεία.
Η προχτεσινή μέρα δράσης ανέδειξε πως μπορεί...
Σε ανακοίνωση που έχουν εκδώσει η Γραμματεία ΠΑΜΕ Πειραιά, η ΠΑΣΕΒΕ Πειραιά, Σύλλογοι Γυναικών - μέλη της ΟΓΕ και η Επιτροπή Αγώνα του ΜΑΣ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά καλούν εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες, νέους και νέες, με τη μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση, να ενώσουν τη φωνή τους, τη δύναμή τους ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που επιτίθεται στο σύνολο των εργατικών δικαιωμάτων, αυξάνοντας την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του μεγάλου κεφαλαίου, για να «βγει από την κρίση αλώβητο, να αυξήσει τα κέρδη του».«Καμία αυταπάτη, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, καμία αναμονή. Τα μέτρα δεν είναι προσωρινά, έρχονται αλλεπάλληλα πακέτα μέτρων». Απευθύνει το κάλεσμα «να οργανώσουμε μαζί την πάλη παντού» και τονίζει: «Μπορούμε να επιβάλουμε το δίκιο μας. Το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας δεν μπορεί να καθορίζεται από τη θέληση των εκμεταλλευτών μας. Δε νομιμοποιούμε τις αντιλαϊκές πολιτικές. Καλούμε σε οργανωμένη ανυπακοή, απειθαρχία στην καπιταλιστική βαρβαρότητα».
Το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ νομού Αττικής καλεί τους εργαζόμενους να μη δώσουν καμιά νομιμοποίηση στην πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, των μονοπωλίων, της ΕΕ και των συμμάχων τους. «Δεν μπορούμε να ζούμε κάτω από τη συνεχή ανασφάλεια. Εχουμε τη δύναμη», σημειώνει με σχετική ανακοίνωση το Συνδικάτο. Στο μεταξύ, οι εργαζόμενοι της ΦΑΓΕ προχώρησαν, χτες, σε Γενική Συνέλευση του Σωματείου τους, μπροστά στις αρχαιρεσίες, που θα γίνουν στις 24 και 25 Φλεβάρη. Οι εργάτες αποφάσισαν πως χρειάζεται να προχωρήσουν στην καλύτερη οργάνωση και δράση μπροστά στην απεργία στις 23 Φλεβάρη.
Τέλος, τη Δευτέρα 14 Φλεβάρη, το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου, στις 6 μ.μ., πραγματοποιεί σύσκεψη στην αίθουσα των Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).
«ELITE»
Σταθμός η απεργία για την κλιμάκωση του αγώνα
Σύσκεψη με τους εργάτες του εργοστασίου οργάνωσαν χτες οι Κομματικές Οργανώσεις στον κλάδο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, με ομιλητή τον Κώστα Ζιώγα
Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη
Σταθμό για τη συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα των εργαζομένων μπορεί και πρέπει να αποτελέσει η απεργία στις 23 Φλεβάρη. Αυτό επισήμανε χτες ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σε σύσκεψη των εργαζομένων της «ELITE», που διοργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις στον κλάδο της Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος. Το κυλικείο του εργοστασίου ήταν γεμάτο από εργάτες και εργάτριες, που τον τελευταίο χρόνο, μαζί με τα ταξικά συνδικάτα, έχουν δώσει ένα σημαντικό και πολύμορφο αγώνα.Ο Κ. Ζιώγας σημείωσε πως η αστική τάξη και τα κόμματά της, με πρόσχημα ότι δεν υπάρχουν λεφτά, καλεί τους εργαζόμενους να αποδεχτούν τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, για την αποπληρωμή του εξωτερικού χρέους και των δημοσιονομικών ελλειμμάτων. Και ξεκαθάρισε: «Εμείς δεν αναγνωρίζουμε το χρέος. Αυτό το δημιούργησαν οι καπιταλιστές και τα κόμματά τους». Επισήμανε πως όσοι καλλιεργούν την άποψη ότι δήθεν «φταίνε όλοι» για τη σημερινή κατάσταση, στην πραγματικότητα «θέλουν να αποκρύψουν την πραγματική αιτία των όσων συμβαίνουν. Οτι, δηλαδή, μια κοινωνική μειοψηφία νέμεται τον πλούτο που παράγει η πλειοψηφία του λαού». Υπογράμμισε, δε, ότι πλούτος υπάρχει, φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα, από τα κέρδη των μεγάλων μονοπωλίων στη χώρα. Ο πλούτος, τόνισε, δεν μπορεί να μοιραστεί πιο δίκαια στον καπιταλισμό. «Χρειάζεται άλλος δρόμος ανάπτυξης, όπου οι εργαζόμενοι θα διαφεντεύουν τον πλούτο που οι ίδιοι θα παράγουν», υπογράμμισε.
«Σήμερα, χρειάζεται αγώνας που θα ενισχύει τη λαϊκή συμμαχία», σημείωσε. Να συγκεντρωθούν, δηλαδή, δυνάμεις, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, νεολαία και γυναίκες που προέρχονται από λαϊκά στρώματα, που θα προωθούν αυτόν το στόχο. «Και, σε αυτό τον αγώνα, μπορούμε να έχουμε και μικρές κατακτήσεις», είπε ο ομιλητής. Απαιτείται, υπογράμμισε, οργανωμένη απειθαρχία, λαϊκή ανυπακοή. «Τους νόμους που νομιμοποιούν την κλοπή του μόχθου της εργατικής τάξης δεν τους σεβόμαστε και θα κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να ανατραπούν», τόνισε, φέρνοντας το παράδειγμα του 8ωρου, το οποίο κατοχυρώθηκε με το αίμα και τους αγώνες της εργατικής τάξης. Ο Κ. Ζιώγας επισήμανε πως διαρκώς θα έρχονται χειρότερα και όσο δεν εξαλείφεται η βασική αιτία, θα συνεχίζεται η επέλαση σε βάρος των εργατικών δικαιωμάτων.
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Συνεχίζουν με αποφασιστικότητα
Κοινή ανακοίνωση των Οργανώσεων των συνταξιούχων ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ
Από την κινητοποίηση των συνταξιούχων
Ως μια από τις μαζικότερες κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων χαρακτηρίζουν την προχτεσινή κινητοποίηση των απόμαχων της δουλειάς οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ και ΟΤΑ. Με κοινή τους ανακοίνωση χαιρετίζουν τους συνταξιούχους που ανταποκρίθηκαν στο αγωνιστικό τους κάλεσμα και καταγγέλλουν με αγανάκτηση τον αστυνομικό κλοιό που στήθηκε με εντολή της κυβέρνησης γύρω από το Μαξίμου. Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις κλιμακώνουν τον αγώνα τους μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για την επιτυχία της απεργίας στις 23 Φλεβάρη.Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΣΕΑ χαιρετίζει τους χιλιάδες συνταξιούχους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και συμμετείχαν στην χτεσινή (σ.σ. προχτεσινή) παναττική, πανσυνταξιουχική, μαχητική, συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και στην πορεία που ακολούθησε προς το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και να επιδώσουν το υπόμνημά τους στον πρωθυπουργό.
Η ΣΕΑ εκτιμάει ότι η συμμετοχή των απόμαχων της δουλειάς ήταν από τις μαζικότερες των τελευταίων χρόνων, πράγμα που δείχνει τη θέληση των συνταξιούχων να αγωνιστούν ενάντια στην αντιλαϊκή - αντισυνταξιουχική πολιτική της κυβέρνησης, που την απορρίπτουν στο σύνολό της.
Με αγανάκτηση καταγγέλλει τον αστυνομικό κλοιό που έγινε με εντολή της κυβέρνησης γύρω από το Μαξίμου "αποστειρώνοντας" την περιοχή από ενοχλητικές φωνές.
Οι συνταξιούχοι που πήγαν σε μια ειρηνική διαδήλωση βρήκαν στο δρόμο τους τα ΜΑΤ σε πλήρη εξάρτυση έτοιμα να χτυπήσουν τον εχθρό - λαό, δηλαδή τους παππούδες, τις γιαγιάδες και τους πατεράδες τους.
Η ΣΕΑ και οι συνταξιούχοι, διατηρώντας την ψυχραιμία τους μπροστά σ' αυτή την τρομοκρατική πρόκληση της κυβέρνησης, σταθερά και αποφασιστικά, κάνοντας καθαρό στους πάντες ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν, αλλά θα περάσουν, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, υποχρέωσαν την κυβέρνηση να αποσύρει τον αστυνομικό κλοιό.
Η πορεία έφτασε στο Μαξίμου και αντιπροσωπεία τους επέδωσε το υπόμνημά της στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης κ. Πεταλωτή, ο οποίος δεσμεύτηκε να μεταφέρει το υπόμνημα και να εισηγηθεί στον πρωθυπουργό συνάντηση με τη ΣΕΑ.
Στη συνάντηση καταγγέλθηκε η τρομοκρατική στάση της κυβέρνησης ενάντια στους συνταξιούχους και καθαρά δηλώθηκε ότι ο αγώνας τους θα συνεχιστεί και τέτοιου είδους αντιμετώπιση των απόμαχων της δουλειάς δε θα τους πτοήσει.
Τέλος οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ευχαριστούν όσους τους συμπαραστάθηκαν, το ΠΑΜΕ, το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών κ.ά.
Με αποφασιστικότητα δίνουμε την μάχη για την επιτυχία της απεργίας της 23 Φλεβάρη μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα».
-- Ισχυρίζονται ότι οι απεργίες δεν έχουν κανένα νόημα και πως οι συνδικαλιστικές ηγεσίες οδηγούν τους εργαζόμενους σε άγονες διεκδικήσεις χωρίς νόημα και ουσία. Προσθέτουν, επίσης, ότι πρέπει να κάτσουμε όλοι να «τα βρούμε». Τι ισχύει;
Η αστική προπαγάνδα προβάλλει την άποψη ότι οι απεργίες, στις συνθήκες κινδύνου για την ελληνική οικονομία, όχι μόνο δε χρειάζονται, αλλά είναι και επιζήμιες για τους εργαζόμενους, γιατί κινδυνεύουν οι επιχειρήσεις! Και ακριβώς γι' αυτόν το λόγο προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τους εργαζόμενους ότι είναι συνυπεύθυνοι και πρέπει να συμβάλουν στο ξεπέρασμα της κρίσης, αλλά σε όφελος των επιχειρήσεων. Με αυτήν την προπαγάνδα θέλουν την εργατική τάξη καθηλωμένη, έρμαιο των διαθέσεων των καπιταλιστών, να μη διεκδικεί την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της. Θέλουν να καλλιεργήσουν τη μοιρολατρία, την ηττοπάθεια, την υποταγή. Θέλουν υποταγμένους τους εργάτες, σε μια περίοδο που αφαιρούνται δικαιώματα και κατακτήσεις στο όνομα της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου, ενώ η οικονομική κρίση αυξάνει στο έπακρο την επιθετικότητα του κεφαλαίου ενάντιά τους. Γι' αυτό οι καπιταλιστές καλούν τους εργαζόμενους να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να «τα βρουν». Στην ουσία, εκβιάζουν. Είναι ιδιοκτήτες των μέσων παραγωγής, ιδιοποιούνται τον πλούτο που παράγουν οι εργάτες, έχουν το κεφάλαιο για να αγοράσουν την εργατική δύναμη. Ζητούν συναίνεση για να μπορούν, χωρίς εμπόδια και αντίσταση, να ξεζουμίζουν την εργατική λαϊκή οικογένεια. Ζητούν συναίνεση και «διαλόγους», γιατί ο οργανωμένος ταξικός αγώνας - άρα και η απεργία σαν μορφή πάλης - είναι ο χειρότερός τους εφιάλτης. Πολύ περισσότερο, φοβούνται το ότι η συνείδηση του εργάτη ωριμάζει, σφυρηλατείται σε ταξική κατεύθυνση μέσα από τη δουλειά που προηγείται πριν την απεργία, από την ίδια την απόφαση για απεργία, από την οργάνωση του επόμενου βήματος του αγώνα, μετά την απεργία, από την κλιμάκωση και με άλλες μορφές πάλης.
Οι εργαζόμενοι έχουν απέναντί τους μια αστική τάξη, η οποία, ειδικά στις παρούσες συνθήκες κρίσης, είναι εξαιρετικά επιθετική. Προκειμένου να αντεπεξέλθει στην καπιταλιστική κρίση, ο κάθε βιομήχανος ξεχωριστά και η αστική τάξη, συνολικά, χτυπούν τα εργατικά δικαιώματα και κεκτημένα, προκειμένου να κατεβάσουν όσο γίνεται πιο χαμηλά την τιμή της εργατικής δύναμης. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, οι αστοί κάθε χώρας θα μπορέσουν να βγουν αλώβητοι από το μεταξύ τους ανελέητο ανταγωνισμό. Γι' αυτό θέλουν να προχωρήσουν γρήγορα τις επιχειρησιακές και, στη συνέχεια, τις ατομικές συμβάσεις. Για να διαπραγματεύονται με στημένα εργοδοτικά σωματεία την καταστροφή της ζωής της εργατικής οικογένειας.
Με την απεργία, η εργατική τάξη πρέπει να δείξει ότι δε νομιμοποιεί στη συνείδησή της τα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα. Είναι ένα βήμα, προκειμένου να σταματήσει η κυβέρνηση, η αστική προπαγάνδα, να προβάλει πως ο λαός συναινεί στα μέτρα. Πως δε νομιμοποιεί να υπάρχει μια κυβέρνηση που να υλοποιεί τις απαιτήσεις των μονοπωλίων, δε νομιμοποιεί τους καπιταλιστές και την πολιτική τους. Για να αποσπάσει κατακτήσεις το εργατικό κίνημα, απαιτείται συγκεκριμένο σχέδιο, οργάνωση των δυνάμεων, κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και των απεργιών όταν αυτό κριθεί απαραίτητο, εκμετάλλευση όλων των μορφών πάλης και, βέβαια, και της απεργίας. Απαιτεί να μπαίνουν διαρκώς νέες δυνάμεις στον αγώνα, που, για να γίνει αυτό, χρειάζεται γνώση του πότε θα κάνει μπροστά, πότε θα κάνει τακτικούς ελιγμούς, πότε θα υπερασπιστεί κατακτήσεις και πότε θα βγει δυναμικά να διεκδικήσει πιο προωθημένα αιτήματα.
Τέτοιους αγώνες, σήμερα, μόνο το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δίνει. Με μπροστάρη το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα και ομοσπονδίες, προωθώντας ταυτόχρονα το πλαίσιο κοινής πάλης για την κοινωνική συμμαχία της εργατικής τάξης με τους αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά, τις γυναίκες και τη νεολαία, μέσα από τις συσπειρώσεις τους (ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΟΓΕ και ΜΑΣ), δείχνει την έξοδο από την κρίση, που θα είναι προς όφελος του εργαζόμενου λαού και όχι των μονοπωλίων. Το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ αφορά τόσο στο σήμερα, όσο και στο αύριο. Διεκδικεί όχι μόνο άμεσα μέτρα για την προστασία της λαϊκής οικογένειας, την ώρα που η αντιλαϊκή επίθεση εκτυλίσσεται με ιδιαίτερη σφοδρότητα, αλλά, ταυτόχρονα, προτάσσει και αιτήματα για το αύριο.
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»
Κάλεσμα έντασης του αγώνα
Στα συμπεράσματα από τις δύο 48ωρες απεργίες στον Ομιλο Ιντρακόμ και την ανάγκη έντασης και συντονισμού του αγώνα με τους άλλους εργαζόμενους, αναφέρεται ανακοίνωση των ταξικών δυνάμεων, της συνδικαλιστικής παράταξης «Αγωνιστική Εργατοϋπαλληλική Ενότητα» στο επιχειρησιακό σωματείο. Υπενθυμίζεται ότι η εργοδοσία προχωρά σε μείωση του προσωπικού κατά 100 άτομα και μείωση των μισθών μέσω ατομικών συμβάσεων εργασίας.
Η «Αγωνιστική Εργατοϋπαλληλική Ενότητα» σημειώνει ότι η επιτυχία των απεργιών «κάνει φανερό ότι δεν υπάρχει συναίνεση από τη δική μας πλευρά στις απολύσεις και στις μειώσεις μισθών». Καταγγέλλει τη στάση της ΠΑΣΚΕ (έχει τη σχετική πλειοψηφία) η οποία έπαιξε υπονομευτικό ρόλο στη δεύτερη 48ωρη, καθώς από τα έξι μέλη της στο ΔΣ του Σωματείου μόνο το ένα ήταν παρών στην απεργιακή μάχη. Και τονίζει ότι χρεοκόπησε η λογική της «Γένοβα» που ισχυριζόταν ότι δεν μπορούν να γίνουν αγώνες χωρίς την ΠΑΣΚΕ.
Οι ταξικές δυνάμεις καλούν τους εργαζόμενους να κάνουν συνελεύσεις τμημάτων και να αρνηθούν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις. Υπογραμμίζουν την ανάγκη οργάνωσης του ενιαίου ταξικού αγώνα σε επίπεδο κλάδου με το Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών Αττικής (ΣΕΤΗΠ) και καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 23 Φλεβάρη.
ΣΤΕΚΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
Σύσκεψη για την απεργία
Στη μάχη της ενημέρωσης και προετοιμασίας της 24ωρης απεργίας στις 23 του Φλεβάρη έχουν μπει μια σειρά από οργανώσεις και φορείς. Σε αυτή την κατεύθυνση το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης διοργανώνει σύσκεψη στα γραφεία του (Πατησίων 252), την ερχόμενη Τετάρτη, 16 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., για την απεργία, με τα παραρτήματα των συνδικάτων και των φορέων του 5ου - 6ου Διαμερίσματος.
Παράλληλα, συνεχίζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει το Στέκι και συγκεκριμένα αύριο Κυριακή, 13 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα παιδιά η οποία περιλαμβάνει: εργαστήρι κούκλας και την θεατρική παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία» (αφήγηση). Την Παρασκευή 18 Φλεβάρη, στις 8 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «The Wobblies».
Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Μαρτίου 2011 κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.


1 σχόλιο:

  1. Greetings from Finland. This blog is fun to explore, through other countries, people, culture and nature. Come take a look Teuvo bolgi pictures, and tell all your friends know why they do visit Teuvo pictures blog. Therefore, to obtain your country's flag to rise above the flag of a collection of my blog. Have a good weekend Teuvo Vehkalahti Finland

    ΑπάντησηΔιαγραφή