ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Σημαντικές μαρτυρίες επιβεβαιώνουν την προβοκάτσια

 


Ο αδίστακτος δολοφόνος πετά την εμπρηστική βόμβα στους διαδηλωτές
Καθημερινά γίνονται δεκάδες καταγγελίες από ανθρώπους που ήταν μάρτυρες σημαντικών γεγονότων που έγιναν πριν ή και κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης παρακρατικών σε διαδηλωτές την περασμένη Πέμπτη. Μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν το οργανωμένο σχέδιο για να χτυπηθεί η διαδήλωση.

Συγκεκριμένα:

1. Στην οδό Βουκουρεστίου και ενώ η περιφρούρηση της διαδήλωσης επιχειρεί να απωθήσει τους κουκουλοφόρους, τη στιγμή που οπισθοχωρεί, εμφανίζονται μέσα από στοά πέντε άνδρες που φορούν σιδερογροθιές που αρπάζουν διαδηλωτή και τον ξυλοκοπούν με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικά κατάγματα.


2. Το μεσημέρι της Πέμπτης, μία ομάδα από 180 - 200 κουκουλοφόρων με εξοπλισμό μπήκαν στο σταθμό του Μετρό «Αμπελόκηποι», που βρίσκεται Λ. Αλεξάνδρας και Πανόρμου (σ.σ. απέναντι από το κτίριο της ΓΑΔΑ. Αραγε είναι τυχαίο;). Αυτά τα άτομα κατέβηκαν στο σταθμό στο Μοναστηράκι και κατευθύνθηκαν στο Σύνταγμα μέσω της οδού Ερμού, όπου και μπλέχτηκαν με άλλες ομάδες που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση.


3. Μεταξύ 12 με 2 το βράδυ της Πέμπτης στο κτίριο της ΓΑΔΑ κουκουλοφόροι μαζί με αστυνομικούς είχαν μαζευτεί και πανηγύριζαν με φράσεις όπως: «τους κάψαμε, τους κάψαμε...». Μήπως εννοούσαν τους διαδηλωτές, που, την ώρα της δολοφονικής επίθεσης, κουκουλοφόροι και άλλοι φώναζαν: «κάψτε τους, κάψτε τους»;


Τον ένα πυροσβεστήρα μετά τον άλλο άδειασαν στα μούτρα των διαδηλωτών δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα
Eurokinissi
4. Λίγο πριν την ώρα της δολοφονικής επίθεσης στο Σύνταγμα, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε στενό μεταξύ Πανεπιστημίου και Σταδίου κοντά στο Σύνταγμα, άτομα που φορούσαν αστυνομικές στολές μπήκαν σε στοά. Λίγη ώρα αργότερα βγήκαν από τη στοά φορώντας μαύρες φόρμες και κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα.


5. Το μεσημέρι της Πέμπτης, στα Προπύλαια, σχηματισμοί κουκουλοφόρων έπαιρναν οδηγίες από αστυνομικό.

Τέτοιες μαρτυρίες υπάρχουν δεκάδες και ώρα με την ώρα αυξάνουν. Και επιβεβαιώνουν το πώς στήθηκε η προβοκάτσια σε βάρος της διαδήλωσης. Επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά τις διασυνδέσεις θυλάκων της αστυνομίας με συγκεκριμένες ομάδες, που δρουν ακόμα και δολοφονικά σε βάρος του λαϊκού κινήματος.

Ο κουστουμαρισμένος στο κέντρο της φωτογραφίας διαδηλώνει με το μπλοκ του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"...

...ο ίδιος φτάνει μπροστά από την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και χαμογελά προς το μπλοκ του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" και τους προβοκάτορες που είναι μέσα σε αυτό...

... και μετά από λίγο ο κουστουμαρισμένος έχει γίνει ένα με τους προβοκάτορες!




ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ

Εκτεθειμένος από την κάλυψη στη δολοφονική επίθεση

Επανήλθε χτες με τον Δ. Παπαδημούλη, ο οποίος έκανε λόγο για «συγκρούσεις ροπαλοφόρων και κρανοφόρων» στο Σύνταγμα...

Ολοένα και πιο εκτεθειμένος απέναντι στους χιλιάδες απεργούς διαδηλωτές που κατέκλυσαν προχτές το Σύνταγμα, βγαίνει ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να απαντήσει στις καταγγελίες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ ότι παίζει ρόλο συνήγορου των κουκουλοφόρων, είτε αναγνωρίζοντάς τους το «δικαίωμα» να επιτίθενται στο ΠΑΜΕ, επειδή «η πλατεία δεν είναι οικόπεδό του», όπως έλεγε την ώρα της προβοκάτσιας ο ρ/σ «Κόκκινο», είτε εξομοιώνοντας τους επιτιθέμενους με τους αμυνόμενους στην προχτεσινή μεγαλειώδη διαδήλωση.
Σ' αυτό το πνεύμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης αποφάνθηκε χτες μιλώντας στον «ΣΚΑΪ»: «Τα χθεσινά επεισόδια και ιδιαίτερα ο θάνατος ενός διαδηλωτή πρέπει να ηχήσει ως καμπανάκι για όλους. Οι συγκρούσεις ροπαλοφόρων και κρανοφόρων αποδεικνύουν με τον πιο άσχημο τρόπο ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο». Με άλλα λόγια, το στέλεχος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται ότι η περιφρούρηση μιας απεργιακής λαϊκής συγκέντρωσης είναι ίσα και όμοια με τους προβοκάτορες που σχεδιασμένα επιτέθηκαν στο ΠΑΜΕ, για να χτυπήσουν συνολικά το κίνημα, σε μια περίοδο που αυτό καταγράφει σημάδια σοβαρής ανάκαμψης, με πρωτοστάτριες τις ταξικές δυνάμεις.
Ο ίδιος έκανε την ανάγκη επιθυμία, ισχυριζόμενος ότι «οι κατηγορίες που εξαπέλυσε το ΚΚΕ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς άστοχες», αποδίδοντας μάλιστα στην ΓΓ της ΚΕ Αλ. Παπαρήγα προσπάθεια «στις βραδινές δηλώσεις της να μαζέψει το θέμα»...
Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Δ. Παπαδημούλης ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η δήλωση του κ. Παπαδημούλη ότι τα χθεσινά γεγονότα ήταν "συγκρούσεις ροπαλοφόρων και κρανοφόρων" επιβεβαιώνει ότι η ηγεσία του ΣΥΝ αποδεικνύεται συνήγορος των κουκουλοφόρων, γιατί με αυτόν τον τρόπο συγκαλύπτει την προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση εντεταλμένων κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών εναντίον του ΠΑΜΕ και γενικότερα κατά του λαού, επίθεση που εξυπηρετεί την πολιτική της κυβέρνησης, της πλουτοκρατίας και των άλλων αστικών κομμάτων».
Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το γεγονός ότι ο ίδιος και το κόμμα του πιάστηκαν για μια ακόμη φορά στα πράσα, ο Δ. Παπαδημούλης επανήλθε προσπαθώντας να διορθώσει τη μία συκοφαντία με μια άλλη, κατηγορώντας το ΚΚΕ για διαστρέβλωση των όσων είπε και τα οποία μοιράστηκαν με επίσημο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.




ΛΑ.Ο.Σ.

Εχει στο αίμα του την προβοκάτσια

Ο κατεξοχήν πρωτοστάτης στις αντιΚΚΕ αθλιότητες, καμώνεται τον ανήξερο για την προχτεσινή επίθεση

Κατόπιν εορτής, ο ΛΑ.Ο.Σ. επιχείρησε χτες με ανακοίνωση να αποποιηθεί την ευθύνη του στην οργάνωση και την κάλυψη προβοκατόρικων επιθέσεων ενάντια στο ΚΚΕ. Προσπαθώντας να απαντήσει στα όσα κατήγγειλε την Πέμπτη από τη Βουλή η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο ΛΑ.Ο.Σ. ισχυρίζεται ότι δέχεται λάσπη από το ΚΚΕ, μπλέκει στο παραλήρημά του τον Ζαχαριάδη, τον Βαβούδη, τον Βελουχιώτη και τον Πλουμπίδη (;), για να καταλήξει ότι μέλη του δε συμμετείχαν στα μπλοκ των «αντιεξουσιαστών και μπαχαλάκηδων» όπως λέει.
Στην ίδια ανακοίνωση, ο ΛΑ.Ο.Σ. διαμαρτύρεται για στοχοποίηση του προέδρου του από τον «902», εξαιτίας τηλεοπτικού σποτ που αναφέρεται σε δηλώσεις του περί συγκυβέρνησης και μέτρων για το κεφάλαιο και καταλήγει λέγοντας ότι «όποιος εκμεταλλεύεται τον θάνατο ενός ανθρώπου για να προπαγανδίσει, στερείται παντελώς της στοιχειώδους κοινωνικής πολιτικής και ανθρώπινης αγωγής».
Στην ανακοίνωση του ΛΑΟΣ δεν υπάρχει βέβαια το παραμικρό για τα όσα κατά καιρούς έχει αποκαλύψει το ΚΚΕ και αναπαρήγαγε το «Ριζοσπάστης», κυρίως για το ρόλο που έπαιξαν οπαδοί του στην προβοκάτσια που επιχειρήθηκε να στηθεί σε βάρος του ΠΑΜΕ στις 5 Μάη 2010. Οπως δε λέει και το παραμικρό για τις δημόσιες καταγγελίες ότι μέλη του εκπαιδεύονται για τέτοιες αποστολές, σε βάρος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.
Αλλωστε, ήταν ο ίδιος ο Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος έσπευσε την ίδια μέρα της δολοφονίας των τριών εργαζομένων στην «Μαρφίν» να τους σκυλέψει, αποδίδοντας το φονικό στους χιλιάδες απεργούς διαδηλωτές εκείνης της μέρας και γενικά στους αγώνες του λαού. Στη συνέχεια, προσπάθησε να χρεώσει στο ΠΑΜΕ την προσπάθεια ομάδας συγκεντρωμένων να εισβάλουν στη Βουλή, όταν αποδεδειγμένα στην προβοκάτσια πρωτοστατούν ομάδες και άτομα του ιδεολογικού και πολιτικού χώρου που καλύπτει ο ΛΑ.Ο.Σ.
Χτες το πρωί, στο ίδιο θέμα επανήλθε και ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αϊβαλιώτης, ζητώντας από το ΚΚΕ, αν έχει στοιχεία για συμμετοχή μελών του στα μπλοκ των κουκουλοφόρων, να τα παραδώσει στον εισαγγελέα. Πρόκειται για τη γνωστή προσπάθεια του ΛΑ.Ο.Σ. να μεταφέρει την πολιτική αντιπαράθεση στα δικαστήρια και στα εισαγγελικά γραφεία, ανοίγοντας επικίνδυνους δρόμους συνολικά για την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, στην οποία άλλωστε πρωτοστατεί με συνθήματα όπως «η κυβέρνηση να πάει στο Γουδί» και άλλα παρόμοια.

πηγή ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου