ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Κύκλωσαν από όλες τις πλευρές τη Βουλή

 
Χιλιάδες λαού διαδήλωσαν για δεύτερη μέρα


*
Από νωρίς το πρωί οι προσυγκεντρώσεις καταφτάνουν από όλες τις μεριές στο Σύνταγμα. Χιλιάδες και χιλιάδες εργατόκοσμου, νεολαίας, αυτοαπασχολούμενων, λαϊκών στρωμάτων, για δεύτερη μέρα δεν πήγαν στη δουλειά, στα σχολεία και στις σχολές. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ, της ΟΓΕ, των μαζικών φορέων και διαδήλωσαν με πάθος, με πίστη στη δύναμη του λαού, ενός λαού μαχητή, που δε λυγίζει στην αντιλαϊκή επίθεση. Αγωνίζεται και διεκδικεί με συνείδηση των σύγχρονων αναγκών του. Διαδήλωσαν συγκροτημένα, οργανωμένα, περιφρουρώντας τον αγώνα τους και με στόχο την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Η Βουλή κυκλώθηκε από όλες τις μεριές. Η πλατεία και οι γύρω δρόμοι όσο περνούσε η ώρα γέμιζαν κόσμο. Το χτεσινό σχέδιο των γνωστών μηχανισμών να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να μη συμμετάσχει στην απεργιακή κινητοποίηση δεν έπιασε τόπο. Η συρροή του κόσμου ήταν συνεχής. Τα μηνύματα από τις μικροφωνικές, τις ντουντούκες, τα πανό ήταν ξεκάθαρα: Είμαστε οι παραγωγοί του πλούτου και τον διεκδικούμε όλο. Δεν απαιτούμε μόνο να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο και να πέσει η κυβέρνηση, διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει.
Η αλληλεγγύη προς τα ταξικά συνδικάτα και τους εργαζόμενους της Ελλάδας εκφράζεται με μηνύματα συνδικαλιστικών οργανώσεων από όλο τον κόσμο. Μέχρι την τελευταία στιγμή ο κατάλογος των 60 και πλέον γενικών συνομοσπονδιών και συνδικάτων μεγαλώνει. Χτες την αλληλεγγύη τους εξέφρασαν η Γενική Συνομοσπονδία Κούβας, το Μέτωπο Εργαζομένων στην Ενέργεια Μεξικού, η Επιτροπή Αγώνα Ελλήνων φοιτητών στο Παρίσι, η DISK Τουρκίας, η συνδικαλιστική ομάδα της ΠΣΟ Κολομβίας, η Συνομοσπονδία Εργαζομένων Εκουαδόρ, οι Εργαζόμενοι στο Μέταλλο Περού.

Οι ταξικές δυνάμεις κυκλώνουν τη Βουλή από όλους τους δρόμους
*
Λίγες ώρες μετά τη μεγαλειώδη προχτεσινή κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας, εργαζόμενοι, σπουδαστές και φοιτητές, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, και χτες το πρωί, συνεπείς στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, άρχισαν να καταφθάνουν στις προσυγκεντρώσεις που είχαν οριστεί για την περικύκλωση της Βουλής. Εργατόκοσμος από τις γειτονιές της Αθήνας, παρέες παρέες, με τις σημαίες τους και τα πανό τους δίνουν και πάλι το «παρών».
Παλιά Βουλή
Από νωρίς το πρωί πολύ πριν την ώρα του ραντεβού ο χώρος μπροστά στην Παλιά Βουλή είχε αρχίσει να πλημμυρίζει από κόσμο και μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε μια μεγάλη συγκέντρωση που το τέλος της έφτανε στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στην κεφαλή βρέθηκαν εργαζόμενοι από τις Ομοσπονδίες και τα Συνδικάτα Μετάλλου, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Τροφίμων - Γάλακτος - Ποτών, Φαρμάκου, Τύπου - Χάρτου, Λιθογράφων, Ενέργειας, Τηλεπικοινωνιών, Εμπορίου, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών, Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Καθαρίστριες, Χρηματοπιστωτικού κ.ά. Μαχητικά ακολουθούσαν φοιτητές και σπουδαστές με τις σημαίες του ΜΑΣ και στη συνέχεια από τις εργατογειτονιές και εργατουπόλεις της Δυτικής Αθήνας και του Θριασίου, για να καταλήξει με σωματεία και εργαζόμενους από τον Πειραιά.
Λίγο αργότερα στο χώρο καταφτάνει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΚΕ του ΚΚΕ και μαζί με στελέχη του ΠΑΜΕ μπαίνουν στην κεφαλή. «Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, τώρα με το ΠΑΜΕ αντίσταση και πάλη», το σύνθημα αυτό αντήχησε σε όλο το χώρο και οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν για το Σύνταγμα. Ηταν η πρώτη προσυγκέντρωση που έφτασε στην πλατεία και συγκροτημένα πήρε θέση στη Β. Σοφίας μπροστά από το φράγμα της αστυνομίας και απλώθηκε μέχρι την Πανεπιστημίου και στο χώρο μπροστά από τη Λ. Αμαλίας.
Πολεμικό Μουσείο

Σφιχτές οι γροθιές με τις σημαίες του αγώνα να ανεμίζουν
ΚΟΥΚΟΣ *
Λίγο πριν τις 9 το πρωί, εργαζόμενοι, νεολαίοι και συνταξιούχοι άρχισαν να συρρέουν στο Πολεμικό Μουσείο και να δημιουργούν μια μεγάλη διαδήλωση φωνάζοντας συνθήματα κατά της αντιλαϊκής πολιτικής. Στη συγκέντρωση που μετατράπηκε σε διαδήλωση συμμετείχε πλήθος κόσμου, εργαζόμενοι από το χώρο της Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας Α' Αθήνας, τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ, την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας.
Με προμετωπίδα το πανό που έγραφε «Οργάνωση - Ενότητα - Συμμαχία αυτή είναι η απάντηση στην πλουτοκρατία» έφτασαν μπροστά από το φράχτη των δυνάμεων των ΜΑΤ στο ύψος της Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρώδου του Αττικού και στη συνέχεια με πορεία πέρασαν από την κεντρική πλατεία του Κολωνακίου, κατέβηκαν την Πανεπιστημίου και πήραν θέση μπροστά από τη Βουλή.
Ακαδημίας και Σίνα
Απεργοί από το Δημόσιο, τους ΟΤΑ, τον κατασκευαστικό κλάδο, τις μεταφορές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και άλλους κλάδους άρχισαν να έρχονται στο σημείο της προσυγκέντρωσης στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Σίνα πριν ακόμα την προκαθορισμένη ώρα. Οσο περνούσε η ώρα ο όγκος της προσυγκέντρωσης μεγάλωνε και ήταν αυτό μια πρώτη ένδειξη για τη μαζική απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που θα ακολουθούσε. Λίγο μετά τις 9 οι διαδηλωτές ξεκινούν πορεία προς το Σύνταγμα. Μέσω Σίνα και Πανεπιστημίου έφθασε στη Β. Αμαλίας μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, όπου ήδη είχαν καταφθάσει απεργοί από άλλες προσυγκεντρώσεις.
Καλλιμάρμαρο

Οι σπουδαστές πορεύονται στη Βουλή
Από το πρωί στο Καλλιμάρμαρο, ο εργατόκοσμος στο πόδι στην προσυγκέντρωση, έτοιμος για την περικύκλωση της Βουλής από όλες τις μεριές. Εργαζόμενοι από τις νότιες και νοτιοανατολικές συνοικίες με τα πανό τους: Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, ΣΑΣΑ, ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ, Επιτροπή Αγώνα Αργυρούπολης - Ελληνικού, φορείς Αγίου Δημητρίου κ.ά.
Στην περιφρούρηση μπροστά η νεολαία με κόκκινες σημαίες έδινε τον παλμό φωνάζοντας τα συνθήματα που τα επαναλάμβαναν εργαζόμενοι, γυναίκες, παιδιά, συνταξιούχοι. «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά», «Ταξικά τα μέτρα, ταξική η πάλη, πάμε για ανατροπή και κοινωνία άλλη», «Τέλος πια οι αυταπάτες, ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες», «Πατριωτισμός το δίκιο του λαού και όχι τα συμφέροντα του καπιταλισμού». Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν μέσω της Β. Κωνσταντίνου, έφτασαν στη λεωφόρο Αμαλίας και ένωσαν τη φωνή τους με τους άλλους συγκεντρωμένους που τους υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.



Ο οργανωμένος λαός κουρέλιασε τη δράση των παρακρατικών

Το μεγαλείο του οργανωμένου και ταξικά συνειδητοποιημένου λαού ξεδιπλώθηκε χθες, εξουδετερώνοντας το δολοφονικό σχέδιο παρακρατικών και προβοκατόρων να διαλύσουν την απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα με κάθε τίμημα, χωρίς να υπολογίζουν ούτε ανθρώπινες ζωές.
Λίγο πριν τις 3 μ.μ. στην οδό βασιλέως Γεωργίου, έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια»: Κουκουλοφόροι «οπλισμένοι» σαν «αστακοί» αρχίζουν την προβοκάτσια προκαλώντας με βρισιές μια ομάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οσο οι διαδηλωτές και οι δυνάμεις της περιφρούρησης δεν απαντούν στις προκλήσεις, τόσο εκείνοι «σκυλιάζουν» μέχρι που απροκάλυπτα επιτίθενται στο συγκεντρωμένο πλήθος. Με τυφλή βία πετούν μέσα στα μπλοκ πέτρες, κοτρόνες και μάρμαρα, καπνογόνα, μολότοφ, λοστούς, πυροσβεστήρες, ακόμα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Πολλοί διαδηλωτές τραυματίζονται, ανοίγουν κεφάλια και κάποιοι καίγονται.
Αμέσως ο κόσμος που βρίσκεται στα πεζοδρόμια και στους γύρω δρόμους μπαίνει στα μπλοκ των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, ανασυντάσσεται, συσπειρώνεται σαν μια γροθιά. Από τα μεγάφωνα, συνδικαλιστές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους διαδηλωτές: «Περιφρουρημένα δίνουμε τη μάχη να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Ο αντίπαλός μας είναι η κυβέρνηση και όλοι αυτοί που θέλουν να μας αλυσοδέσουν. Τα επεισόδια που επιχειρούν κάποιοι, βοηθούν να περάσει το νομοσχέδιο. Ψυχραιμία! Μένουμε εδώ! Βροντοφωνάζουμε τα συνθήματά μας. Να τους φοβίσουμε. Ψηλά το κεφάλι, ψηλά τις σημαίες! Το σχέδιό τους είναι προμελετημένο. Παραμένουμε εδώ, απομονώνουμε αυτούς που θέλουν να κάνουν επεισόδια. Οργανωμένα και συντεταγμένα διαδηλώνουμε να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο». Ξεσκεπάζοντας την προβοκατόρικη και δολοφονική δράση των κουκουλοφόρων ακούγεται από τα μεγάφωνα: «Πετάνε πέτρες στους διαδηλωτές. Με ποιους είναι; Απομονώστε τους χαφιέδες!».
Ολη αυτή την ώρα τα συνθήματα ακούγονται μυριόστομα: «Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη». «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει».
«Ενας για όλους και όλοι για έναν. Να σταματήσουμε όλα τα θανατηφόρα σχέδια της κυβέρνησης. Εργάτες! Εχουμε έναν κοινό αντίπαλο. Αντίσταση, οργάνωση, ανατροπή αυτής της κυβέρνησης», συνεχίζονται αμείωτα τα καλέσματα των ταξικών δυνάμεων.
Κάθε φορά που οι δυνάμεις της περιφρούρησης αντεπιτίθενται με στόχο να απομονώσουν τους προβοκάτορες, ο κόσμος ξεσηκώνεται μαζί τους. Χειροκροτούν, τους δίνουν κουράγιο, τους εμψυχώνουν. Κάποιοι από τους διαδηλωτές, οργισμένοι από το απροκάλυπτα δολοφονικό χτύπημα, παίρνουν τους προβοκάτορες στο κατόπι, ενώ όλος ο κόσμος φωνάζει: «Χαφιέδες! Χαφιέδες! Ρουφιάνοι! Ρουφιάνοι!».
Στο μεταξύ, στο φορτηγάκι του ΠΑΜΕ που βρίσκεται στη λεωφόρο Αμαλίας, κοντά στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια», έχει στηθεί ένα πρόχειρο ιατρείο προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους. Οι προβοκάτορες δε δίστασαν να πετάξουν μολότοφ ακόμα και στο αυτοσχέδιο αυτό ιατρείο! Ηταν αποφασισμένοι, αδίστακτοι, δρούσαν σαν ψυχροί δολοφόνοι.
Παρέμειναν σταθερά στη θέση τους
Μετά από αρκετές επιχειρήσεις των δυνάμεων περιφρούρησης, τελικά οι κουκουλοφόροι αναγκάζονται να διασκορπιστούν και να υποχωρήσουν. Αμέσως οι διαδηλωτές ανασυντάσσονται, πιάνονται σε αλυσίδες και καταλαμβάνουν ξανά το χώρο μπροστά από τη Βουλή, σε όλο το μήκος της λεωφόρου Αμαλίας και φτάνοντας μέχρι τις αρχές της Πανεπιστημίου. Τα συνθήματα δυναμώνουν: «Τέρμα πια στις αυταπάτες ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες», «Ανυπακοή στην πλουτοκρατία, μέτωπο λαέ για την εξουσία». Είναι ακόμα πιο πεισμωμένοι, ακόμα πιο αποφασισμένοι να παραμείνουν στο Σύνταγμα, να κουρελιάσουν το σχέδιο της κυβέρνησης. Ωστόσο, από την κάτω μεριά της πλατείας, τη σκυτάλη έχουν πάρει οι «επίσημες» δυνάμεις καταστολής, συνεχίζοντας τη δράση των κουκουλοφόρων. Τα χημικά αρχίζουν να κάνουν ασφυκτική την ατμόσφαιρα.
Το μεγαλειώδες πλήθος κινείται προς την Πανεπιστημίου, την οποία γεμίζει σχεδόν απ' άκρη σ' άκρη. Το κέντρο της Αθήνας τραντάζεται για ακόμη μια φορά από χιλιάδες λαού και κυριαρχεί το σύνθημα: «Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά».



Ανασύνταξη και συγκέντρωση στην Ομόνοια

Ενός λεπτού σιγή για το σύντροφό μας Δημήτρη Κοτζαρίδη. Δήλωση του Γιώργου Πέρρου στους συγκεντρωμένους


Μετά το δολοφονικό χτύπημα των κουκουλοφόρων, τα μπλοκ του ΠΑΜΕ ανασυντάσσονται, οι αλυσίδες «σφίγγουν» και πληθαίνουν. Οι διαδηλωτές παρέμειναν για ώρα μπροστά στη Βουλή, αλλά, εξαιτίας της ασφυκτικής από τα χημικά ατμόσφαιρας, κατευθύνθηκαν προς την οδό Πανεπιστημίου, φωνάζοντας αμείωτα συνθήματα. Μετά τη μεγαλειώδη πορεία που πλημμύρισε την Πανεπιστημίου, οι ταξικές δυνάμεις, συνδικάτα, σωματεία και ομοσπονδίες, εργάτες και εργάτριες κατέκλυσαν την πλατεία Ομόνοιας.

Εκεί, μίλησε ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Η ομιλία του διακοπτόταν διαρκώς από τα συνθήματα των συγκεντρωμένων - «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, τώρα με το ΠΑΜΕ αντίσταση και πάλη», «Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά»... Εκεί, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, φτάνει η πικρή είδηση. Στο άκουσμα του θανάτου του οικοδόμου Δημήτρη Κοτζαρίδη, από το δολοφονικό χτύπημα, οι διαδηλωτές με μια φωνή βροντοφώναξαν: ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Αμέσως μετά την ομιλία, τήρησαν όλοι ενός λεπτού σιγή «για το σύντροφό μας που δολοφόνησαν οι "γνωστοί" - άγνωστοι του παρακράτους», όπως ειπώθηκε από τα μεγάφωνα. Με αυτήν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Ομόνοια ολοκληρώθηκε η χτεσινή ολοήμερη κινητοποίηση των ταξικών δυνάμεων.
Στη συγκέντρωση της Ομόνοιας αναφερόμενος στο χτύπημα της διαδήλωσης ο Γιώργος Πέρρος, δήλωσε:
«Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
εργάτες και εργάτριες
Σήμερα, δώσαμε όλοι μαζί μια μάχη δυναμική, μια μάχη αποφασιστική. Σκληρή απάντηση δώσαμε στην κυβέρνηση, στα κόμματα της πλουτοκρατίας, στην εργοδοσία και τη δώσαμε στους τόπους δουλειάς, στους δρόμους.
Ομως, η ταξική πάλη, αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες, έχει και μια άλλη πλευρά. Δίπλα στους κατασταλτικούς μηχανισμούς υπάρχει κι ένας άλλος μηχανισμός, όπου εκεί, σε αυτό το μηχανισμό, συνυπάρχουν αναρχικοί, χρυσαυγίτες, άνθρωποι του Καρατζαφέρη και οι γνωστοί κουκουλοφόροι. Ολοι αυτοί μαζί επιχείρησαν να χτυπήσουν τη συγκέντρωσή μας, επιχείρησαν να χτυπήσουν τους χιλιάδες εργάτες και εργάτριες, τα λαϊκά στρώματα που βρεθήκαμε και χτες και σήμερα, κυρίως, δίνοντας απάντηση, ενωμένοι, χέρι χέρι. Χάρη, όμως, στην ψυχραιμία μας, την οργάνωσή μας και την αποφασιστικότητά μας αντιμετωπίσαμε αυτούς τους εχθρούς μας, τους αναχαιτίσαμε.
Αυτές οι δυνάμεις βγήκαν και εμφανίστηκαν πίσω και μέσα από το λεγόμενο κίνημα του "Δεν πληρώνω". Απ' αυτήν την επίθεση, θα λέγαμε -γιατί έτσι είναι- τη δολοφονική επίθεση, είχαμε συναγωνιστές τραυματίες. Είχαμε όμως απ' αυτή τη δολοφονική επίθεση και ένα συνάδελφό μας οικοδόμο νεκρό, τον γραμματέα του Παραρτήματος των Οικοδόμων του Βύρωνα. Ξανατονίζουμε, απ' αυτή τη δολοφονική επίθεση, αυτών των δυνάμεων που βγήκαν και εμφανίστηκαν μπροστά και μέσα από το λεγόμενο κίνημα "Δεν πληρώνω"»...
Να μάθουν οι εργάτες για τη βρώμικη επίθεση
...«Θέλουμε να πούμε σε όλους σας: Δεν σταμάταμε εδώ! Δεν κάνουμε πίσω, συνεχίζουμε! Με μεγαλύτερο πείσμα, με μεγαλύτερη οργάνωση, και αύριο το πρωί, όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στο χέρι, την εφημερίδα της εργατιάς, ενημερώνουμε όλους τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους δουλειάς, για αυτή τη βρώμικη υπόθεση, γι' αυτή τη δολοφονική επίθεση, να μη μείνει χώρος δουλειάς, χωρίς να ενημερωθεί εργαζόμενος. Θέλουμε να καταλάβουν οι εργαζόμενοι ότι πέρα απ' την εργοδοσία, που είναι ο αντίπαλός μας, έχουν κι αυτές τις δυνάμεις, αυτούς τους μηχανισμούς εχθρούς και αντιπάλους και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσει καλά η εργατική τάξη της χώρας μας, τα λαϊκά στρώματα.
Θέλουμε ακόμη να πούμε ότι ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιχειρούν να χρεώσουν στο ΠΑΜΕ όλη αυτήν την επίθεση, τη δολοφονία. Θέλουμε να τους πούμε το εξής: Αυτά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να πάνε να χτυπήσουν την πόρτα σε αυτές τις δυνάμεις που τις αξιοποιούν κάθε φορά που το ΠΑΜΕ, το εργατικό κίνημα επιχειρεί να δώσει απάντηση. Εκεί να πάνε να ζητήσουν, γιατί είναι φίλοι τους.
Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Ο αγώνας είναι μακρύς. Δεν ξεμπερδεύει κανείς με αυτή την άγρια πολιτική με ένα ντου ή με την καταψήφισή ενός άρθρου. Αυτός ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και θα συνεχιστεί παντού. Από τα Σωματεία, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τις Επιτροπές Αγώνα, τα ψηφοδέλτιά μας, σε όλους τους χώρους. Αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δώσουμε και θα δώσουμε, και αύριο και μεθαύριο στην κυβέρνηση, τα μονοπώλια, σε όλους αυτούς. Τους λέμε λοιπόν, δεν κάνουμε πίσω! Συνεχίζουμε! Δυνατά, αποφασιστικά, μαχητικά!
Τελειώνουμε εδώ τη σημερινή μας ολοήμερη κινητοποίηση από το πρωί στους χώρους δουλειάς και στους δρόμους. Φεύγουμε από δω όπως ήρθαμε, συντεταγμένα, οργανωμένα και συνεχίζουμε αύριο χωρίς να χάσουμε χρόνο, χωρίς να πάει ούτε μια ώρα χαμένη, γιατί χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά».

πηγή ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου