ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ετσι καλλιέργησαν το κλίμα της προβοκάτσιας

 

 
Αξιοποιώντας τεχνικές που ήδη εφαρμόζουν οι κρατικές δυνάμεις καταστολής σε άλλες χώρες, χρησιμοποιούν χρωματισμένο αφρό για να τυφλώσουν τον αντίπαλο πριν την επίθεση και να τον σημαδέψουν, ώστε να διακρίνουν φίλους και εχθρούς στο πεδίο της μάχης
Το κλίμα για την προβοκατόρικη δολοφονική επίθεση της Πέμπτης ξεκίνησαν να το διαμορφώνουν μέρες πριν μηχανισμοί του αστικού κράτους και αστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Από την περασμένη Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, την ώρα της επίθεσης στους διαδηλωτές, αλλά και μετά, υπήρξε ένα άθλιο μπαράζ δημοσιευμάτων, μηνυμάτων, ανώνυμων ή με ψευδώνυμο που όλα είχαν κοινή συνισταμένη ότι το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ έχουν αναλάβει το ρόλο των δυνάμεων καταστολής για να προστατέψουν είτε το κτίριο του Κοινοβουλίου, είτε την ίδια την κυβέρνηση, είτε τους βουλευτές, για να μπορέσει να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο! Το ίδιο ακριβώς έγινε την ώρα που γινόταν η δολοφονική επίθεση σε διαδηλωτές, την ώρα που γινόταν γνωστός ο θάνατος του 53χρονου οικοδόμου, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, το ίδιο και αργότερα.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι την περασμένη Κυριακή το «ΒΗΜΑ», αναφερόμενο στα γεγονότα της 5ης Μάη 2010, όταν οι προβοκάτορες επιχείρησαν με διπλό χτύπημα να συκοφαντήσουν μια από τις μεγαλύτερες εργατικές κινητοποιήσεις και να ενεργοποιήσουν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς σε βάρος της, έγραψε: «Οι γεροδεμένοι κομμουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εμποδίζοντας τον "συνασπισμό" ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό από την πλευρά του Μνημείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για μία ακόμη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δημοκρατία». Το «Βήμα» με προβοκατόρικο τρόπο επιχειρεί να παρουσιάσει το ΚΚΕ σαν κόμμα συστημικό, επειδή στην πραγματικότητα τον περασμένο Μάη το ΠΑΜΕ περιφρούρησε τη συγκέντρωσή του από τους προβοκάτορες, ακροδεξιούς και άλλα στοιχεία, που είχαν στημένη την προβοκάτσια με την επιχείρηση εισβολής στη Βουλή την ώρα που η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ περνούσε μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη.

Επικεφαλής ομάδας προβοκατόρων δίνει σήμα ανασύνταξης. Δεν έχει λόγο να κρύψει το πρόσωπό του. Είναι προφανώς γνωστός των διωκτικών αρχών
Στη δε «Ελευθεροτυπία» της περασμένης Τρίτης υπάρχει άρθρο που αναφέρει: «Το ΚΚΕ με την αδιαλλαξία του απλώς εξυπηρετεί το ισχύον σύστημα, που το χρησιμοποιεί σαν άλλοθι της δημοκρατικής του λειτουργίας»...
Η κορύφωση
Η επιχείρηση της προβοκάτσιας εντάθηκε την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη. Με μηνύματα σε γνωστά ιστολόγια διάφοροι προετοίμαζαν το έδαφος και σχολίαζαν ότι η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για περικύκλωση της Βουλής από όλες τις πλευρές είναι «μια ενέργεια που υποκαθιστά τα ΜΑΤ, για να περιφρουρηθεί η Βουλή...».
Μέχρι που φτάσαμε σε έναν πραγματικό βομβαρδισμό μηνυμάτων σε ιστοσελίδες που ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης και μέχρι την ώρα που οι κουκουλοφόροι σε διατεταγμένη υπηρεσία «χτυπούσαν» τη διαδήλωση. Ακολουθούν ορισμένα από αυτά τα δεκάδες μηνύματα. (Διατηρούμε την ορθογραφία των κειμένων):
Την Πέμπτη στις 10.41 μήνυμα γράφει: «ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΩΩΩΩΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ (...) ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΑΡΑΤΑΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ».
Στις 12.34: «Κνιτες κνιτες ταγματασφαλιτες. Προδοτες τις Βαρκιζας ηρθε η ωρα σας. ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ».

Βροχή οι πέτρες σπάνε κεφάλια, τραυματίζουν χέρια και πόδια των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ
Στις 14.04 αναρτάται το εξής κειμενάκι: «ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΜΑ».
Λίγο νωρίτερα στις 13.25 έγραφε σε ένα σάιτ: «Ματατζίδες δεν υπαρχουνε πουθενα, εχει αναλαβει το ΠΑΜΕ μπροστα απο την βουλη ομαδα περιφρουρισης με μετωπο προς τον κοσμο να κοιτανε τσαμπουκαλεμενοι τον απλό διαδηλωτη.(...) Η μερα ειναι μεγαλη και ακομα ειναι πολυ νωρις».
Συντονισμένα, οργανωμένα, μόλις ένα λεπτό αργότερα στις 13.26 σχεδόν το ίδιο κείμενο αναρτάται και σε άλλη ιστοσελίδα: ««Ματατζιδες δεν υπαρχουνε πουθενα, εχει αναλαβει το ΠΑΜΕ μπροστα απο την βουλη ομαδα περιφρουρισης με μετωπο προς τον κοσμο να κοιτανε τσαμπουκαλεμενοι τον απλο διαδηλωτή».
Την ώρα της δολοφονικής επίθεσης
Οταν ξεκινά η επίθεση αρχίζουν άλλου τύπου μηνύματα...
Στις 14.52 γράφουν: «tora petane kapnogona kai petres stin perifrourisi tou kke pefti xilo karagiorgou servias».
Στις 14.52 γράφουν: «ΞΥΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΑ....». Και στις 15.14: «(...) οι αλητες του ΚΚΕ θα επρεπε να τσακιστουν απο ολους τους διαδηλωτες στο Συνταγμα!».
Στις 15.30 άλλο μήνυμα λέει: «psofo sta knat». αναρτάται μήνυμα στις 15.30 που λέει: «ΜΑΤ μαζί με ΚΝΑΤ επιτήθονται σε κόσμο συντεταγμένα».

Δε χαιρετάει φασιστικά. Απλώς επιδεικνύει τα κομμάτια μάρμαρο που πρόκειται να εκσφενδονίσει
Στις 15.42 γράφει κάποιος: «Ενισχύονται τα ΜΑΤ στο κάτω μέρος για να προστατέψουν τους σταλινικούς συναδέλφους τους που δεν τα πήγαν πολύ καλά».
Στις 16.03: «Το ΠΑΜΕ απομονώνει άτομα και τα παραδίδει στην αστυνομία. (Σ.σ: αναπαράγεται) Από newsit. Τα σχολια περιττα...».
Την ώρα της είδησης για το νεκρό
Λίγο αργότερα φτάνουν οι πρώτες πληροφορίες για το νεκρό. Μήνυμα στις 17.07 υποστηρίζει: «το παμε αποχωρει γιατι φοβαται οτι ο ανθρωπος που ειναι βαρια τραυματισμενος στο νοσοκομειο κυνηγηθηκε απο τα κνατ».
Στις 17.56 γράφουν: «Απο εκτακτο δελτιο "ρουφιανοκαναλου", μελος του ΠΑΜΕ νεκρος στον ευαγγελισμο απο ανακοπη καρδιας και ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ».
Στις 18.10 γράφουν: «Νεκρός ο διαδηλωτης Δημιτρης απο ανακοπη καρδιας μετα απο τα μεγαλειωδει εκτρωπα που δημιουργησαν ΚΝΑΤ και ΜΑΤ! Ντροπη και αισχος που για ακομη μια φορα προτιμησαν να διατηρισουν το ονομα τους ως προδοτες αναναιωνοντας ξανα το προδοτικο τους συμβολαιο μετα την βαρκια, το πολυτεχνειο, το '89 κλπ... Το ακομη πιο τραγικο (και λιγο ειρωνικο) ειναι πως ο Δημητρης ανηκε στο ΠΑΜΕ.... Τοσο ανηκανοι και ανεγκεφαλοι ειναι....;».
Στη συνέχεια σχεδόν ταυτόχρονα στις ίδιες ιστοσελίδες πέφτει το σύνθημα: «Χτυπάτε παντού τους κομμουνιστές, στο δρόμο, έξω από τα γραφεία τους»...

Σε βοήθεια των τεσσάρων μελανοχιτώνων έρχεται και ένας πέμπτος με σφυρί
Phasma
Ολ' αυτά δείχνουν ενιαίο κέντρο. Και οι προβοκάτορες είναι μέρος του συστήματος, του ευρύτερου, του στενότερου, του κράτους, του παρακράτους, των υπηρεσιών, μέσα εκεί διαπλέκονται και άνθρωποι αφελείς βεβαίως, πάντα χρησιμοποιούνται και αυτές οι περιστάσεις.

Ανάβουν το φιτίλι...

Τα ...παλικάρια πετάνε πέτρες στην περιφρούρηση που όμως μένει ακλόνητη
Eurokinissi

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα και τους πυροσβεστήρες



πηγή ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου