ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ" ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η Κα ΣΑΡΑΤΖΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΑ!!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ:

.....Ο «πρόεδρος» όμως τάζει, δεν δίνει. Και η αθλήτρια χάθηκε από το Τέννις τόσο νωρίς χωρίς την στήριξη του Συλλόγου της πια (αχαριστίας ένεκεν).
Για τους μισθούς της τεχνικής διεύθυνσης και των ενωσιακών προπονητών κάποιας περιόδου δεν σχολιάζουμε παρά μόνο θυμίζουμε ότι πληρώθηκαν αδρά με Δικαστικές Αποφάσεις.
Οι περιοδείες (με Δημόσιο Χρήμα) ανά την Ελλάδα του «προέδρου» εξαργυρώθηκαν με αναλήψεις κατασκευαστικών έργων από την εταιρεία του και τους συνεργάτες του ακόμη και σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ (Χόκεϋ-Τοξοβολία).
Και ρωτάμε ακόμη: Γιατί δεν εφαρμόζουν τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ Νόμο για το ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ; Οι σημερινοί που μιλούν για Κάθαρση και Διαφάνεια! Για τους προηγούμενους θα αποφασίσουν τα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Πλησιάζει η 16η Νοεμβρίου και το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ…
Ακόμη περιμένουμε να μας δείξει κάποιος αρμόδιος ΠΟΥ είναι το Ο.Κ.Α.Β.Ε. (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) του 1.050.000 Ε της επιχορήγησης του 2004… Κι αυτό αργά αλλά σταθερά θα το μάθουμε από τα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και την ΑΠΙΣΤΙΑ, που ερευνά η 32η Ανακρίτρια. Τέλος κάποια στιγμή θα χαλαρώσει ο Φόρτος Εργασίας, που επικαλέστηκε ο Γ.Ε.Δ.Δ. (Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης), και θα γίνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. Εμείς περιμένουμε υπομονετικά. Κάντε κι εσείς το ίδιο, αν απλώς θέλετε να μάθετε, η πιέστε αρμοδίως για επιτάχυνση. Παραγραφή πάντως δεν υπάρχει χωρίς Βουλευτική ασυλία και εκλογές δεν φαίνονται στον ορίζοντα για νέα προσπάθεια…
Οι «διοικούντες» οφείλουν να προσεύχονται στον Έλληνα Γονιό, γιατί χωρίς αυτόν και την φερέλπιδα προσπάθειά του, θα ήταν ανύπαρκτοι.

Λίτσα Σαρατζίδου
27 Σεπτεμβρίου 2010


ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΜΕ ΤΗΝ Κα ΣΑΡΑΤΖΙΔΟΥ!!

ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΓΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ Κα ΣΑΡΑΤΖΙΔΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Η ΙΔΙΑ!!!

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου