ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΟΡΕΞΑΤΟΣ Ο ΠΑΓΔΑΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ!!!

Στον ημιτελικό ο Μάρκος 

baghdatis_malaysian5

Καλός ο Dolgopolov, ταλαντούχος, απρόβλεπτος, αλλά ένα ήταν σίγουρο πριν το παιχνίδι. Αν ο Μάρκος θα κατέβαινε σοβαρός στο κόρτ, τότε ο 21χρονος Ουκρανός, δε θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο. Και αυτό έγινε, ένας Μάρκος Παγδατής μεστός και διαβασμένος, δεν άφησε περιθώρια στο νεαρό φέρελπι και με 2-0 σετ (6-2, 7-6(7)), πήρε την πρόκριση για τον αυρίανό ημιτελικό του Kremlin Cup.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Κύπριος πρωταθλητής, δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά με break από τον αντίπαλό του. Με ένα break στο 2ο και ένα στο 7ο game του πρώτου σετ, ο Παγδατής κατέκτησε το σετ μετά από μόλις 25 λεπτά.


Το 2ο σετ ήθελε τους δύο αθλητές να βαδίζουν χέρι χέρι και τον Μάρκο Παγδατή να μην μπορεί να εκεμταλλευτεί τις 3 ευκαιρίες για break στο σερβίς του αντιπάλου του, δύο στο 3ο game και μία στο 9ο. Με το Μάρκο να σερβίρει τόσο στο 10ο όσο και στο 12ο game για να μείνει στο σετ, η αναμέτρηση έφτασε στο tie-break. Ένα tie-break, στο οποίο ο Ουκρανός προσπαθούσε να πάρει κεφάλι χωρίς τελικά να τα καταφέρνει. Aφού χρειάστηκε πρώτα να σώσει δύο setpoints του αντιπάλου του, εκμεταλλεύτηκε το πρώτο και μοναδικό matchpoint στην αναμέτρηση, o Mάρκος Παγδατής πανηγύρισε την πρόκριση στον αυριανό ημιτελικό, μετά από μία ώρα και 22 λεπτά συνολικού χρόνου.

Στον αυριανό ημιτελικό  αντίπαλός του αναμένεται να είναι ο 24χρονος αθλητής από το Ουζμπεκιστάν Denis Istomin No46 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ρώσου Kunitsyn με 2-0 σετ (6-2, 6-4).
Πηγή: cyprustennissociety.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου