ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ TENNIS POINT EINAI ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!

«Ο αντικαπνιστικός νόμος αφορά τη δημόσια υγεία»

Αποφασισμένο το υπ. Υγείας για την εφαρμογή του νόμου

Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, επανέλαβε σήμερα ότι ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους θα εφαρμοστεί κανονικά, προσθέτοντας ότι το Δεκέμβριο θα γίνει μια πρώτη εκτίμηση της πορείας εφαρμογής του. Το ίδιο επανέλαβε και ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), κ. Τσάκο και με τον αντιπρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Καββαθά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή απόφαση της ΠΟΕΣΕ να επαναφέρει τα σταχτοδοχεία στα τραπέζια των καταστημάτων, υποστηρίζοντας ότι ο αντικαπνιστικός νόμος έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του τζίρου των καταστημάτων.

Οι εκπρόσωποι ζήτησαν από τον υφυπουργό Υγείας τροποποίηση ή αναστολή του νόμου σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών, όπως τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος .

Ο κ. Τιμοσίδης από την πλευρά του δήλωσε: «Ο νόμος είναι νόμος του κράτους και αφορά τη δημόσια υγεία, το κοινό συμφέρον, τα παιδιά μας. Παράλληλα με την απαγόρευση του καπνίσματος βρίσκονται σε εξέλιξη προγράμματα ενημέρωσης του κόσμου για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, της χρήσης αλκοόλ και της χρήσης ουσιών. Ταυτόχρονα, είναι σε εξέλιξη δύο Εθνικά Σχέδια Δράσης για την πρόληψη του καρκίνου και των καρδιαγγειακών νοσημάτων».

ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!!!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ !!!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΚΕΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΩΝ!!!

ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΕΡΟΥΜΕ!!!ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!! ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΤΟΥΣ!!!

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ!!!ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ!! ΒΡΩΜΑΤΕ!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ??

ΑΚΟΥΣΤΕ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ!! ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ !!! ΝΑ ΜΠΑΦΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΤΟΥΣ!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΗΘΕΝ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ!!!

ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Η ΤΗΣ ΓΡΕΜΑΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ???

ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΞΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ !!! ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΝΕΥΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΛΑΠΤΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου