ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

H ANNA IVANOVIC ......Η OΠΩΣ ΛΕΜΕ ......ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!!

Κυρία με τα όλα της!
17.10.10
ivanovic-linz10-1_408.jpgΣε έναν από τους πιο γρήγορους τελικούς στο φετινού tour της WTA, η φορμαρισμένη Άννα Ιβάνοβιτς νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία την Πάτι Σνίντερ και πανηγύρισε την κατάκτηση του Generali Ladies στο Λινζ της Αυστρίας βάζοντας παράλληλα τέλος σε μια μαύρη περίοδο από τον Oκτώβριο του 2008, χωρίς ... κούπα!

Δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολύς καιρός για μια πρώην Βασίλισσα στην WTA και η Άννα Ιβάνοβιτς επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο για την επάνοδό της στα κορυφαία στρώματα της παγκόσμιας κατάταξης του γυναικείου τένις.

Η 22χρονη Σέρβα, Νο29 στον κόσμο, χρειάστηκε μόλις 47 λεπτά για να νικήσει με 6-1, 6-2 την απογοητευτική Πάτι Σνίντερ, κατακτώντας τον πρώτο της τίτλο μετά από δύο χρόνια (και πάλι στο Λινζ) και τον 9ο συνολικά στην καριέρα της, στο Generali Ladies Linz των 220,000 δολαρίων.

Η Ιβάνοβιτς, μόλις μια ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων του κυρίως ταμπλό έμαθε ότι θα συμμετάσχει στο τουρνουά, λόγω της αποχώρησης της Σερίνα Γουίλιαμς και κατέκτησε το τουρνουά χωρίς να χάσει σετ.

"Η Πάτι είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος και σίγουρα δεν περίμενα ένα τέτοιο σκορ σήμερα. Είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση απ'τους προηγούμενους αγώνες μου και αυτό με βοήθησε να παραμείνω επιθετική. Ρίσκαρα αρκετά. Είχα πίστη στα χτυπήματά μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό" τόνισε η Ιβάνοβιτς η οποία αναμένεται να σημειώσει σημαντική άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη πλησιάζοντας το tοp20 της WTA.
Από την πλευρά της, η αριστερόχειρας Ελβετή, δήλωσε: "Έπαιξε πολύ καλά απ'το ξεκίνημα. Έπαιρνε την μπάλα πολύ νωρίς και έβγαλε πολλούς winners. Αν παίζει έτσι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε..".

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου