ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο ΜΕΣΑΙΟΣ DJOKOVIC ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 10.000$

O Djokovic στην Ελλάδα;

marko_and_novak_djokovic
Και βέβαια, αλλά όχι ο Novak… o αδερφός του ο Marko. O Marko Djokovic βρίσκεται στην Ελλάδα και συμμετάσχει το ITF Men Lafarge Paros Open 10.000$ στην Πάρο. Ο Marko είναι ο μεσαίος από τα τρία παιδιά της οικογένειας του Dijana και Srdjan Djokovic, με το νεότερο Djordje και τον μεγαλύτερο Novak να συπληρώνουν την οικογένεια.
Τα δύο αδέρφια δεν έχουν να μοιραστούν στην επαγγελματική τους καριέρα πολλά. Είναι μια αγαπημένη οικογένεια, όπου ο Nole παίζει στα σαλόνια της  ΑΤP ενώ ο Marko λόγω κατάταξης σε Futures και ελάχιστα Challengers. To 2008 έπαιξε στο Australian Open Juniors αλλά έχασε στον πρώτο γύρο.


Με το Novak έχουν παίξει μαζί στις 7 Μαϊου του 2009 όπου αγωνιζόμενοι με wild card έκαναν την έκπληξη και άφησαν εκτός του Serbia Open το Νο 2 ζευγάρι τους Daniel Nestor και Nenad Zimonjić, με 7–6, 2–6, 10–6. Αυτή ήταν και η μοναδική νίκη σε τουρνουά ATP του Marko.
Σαν προφίλ είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που προσπαθεί να περνάει απαρατήρητος και αυτή την εικόνα έχει δώσει και στην Πάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου