ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ

Επίθεση ΚΚΕ στα κόμματα για την πολιτική τους στάση

«Ο Παπανδρέου τρομοκρατεί το λαό με διλήμματα για τη χρεοκοπία»

Επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και κατά των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης για την εκλογική τους τακτική, τις θέσεις, αλλά και την γενικότερη πολιτική στάση τους, εξαπέλυσε σήμερα η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε φοιτητικό ακροατήριο στην Νομική σχολή.

Η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι «επιτέλους οι μάσκες έπεσαν και χθες ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση για τα τοπικά όργανα του κράτους, για την περιφέρεια και για το δήμο, έχουν γενικό πολιτικό χαρακτήρα» και κατηγόρησε το Γ. Παπανδρέου ότι είναι τρομοκρατικό το δίλημμα ή θα σωθεί η Ελλάδα ή θα χρεοκοπήσει.

Για την ΝΔ η κα Παπαρήγα τόνισε ότι δίνει το δικό της πολιτικό χαρακτήρα στις εκλογές, αλλά κάνει έναν ψεύτικο διαχωρισμό στις πολιτικές δυνάμεις, σε μνημονιακές και αντιμνημονιακές, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι το όχι του ΚΚΕ με το δικό της όχι.

Αναφερόμενη στον ΛΑΟΣ η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι η θέση του ότι στις εκλογές κρίνεται ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ότι ο "Καλλικράτης" είναι ένας ωραίος θεσμός αλλά και έγινε πρόωρα, ουσιαστικά σημαίνει στήριξη στην κυβερνητική πολιτική γιατί, όπως είπε, "είναι της μόδας: αν δεν θέλεις να ταυτιστείς πλήρως με ένα κόμμα να βρίσκεις ένα ζήτημα τακτικής, διαχείρισης και να διαφωνείς και να μπερδεύεις τον κόσμο".

Επικρίσεις διατύπωσε και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΝ αλλά και εναντίον του ΛΑΟΣ.

Τέλος, η γ.γ. του ΚΚΕ εξέφρασε την αισιοδοξία της για την εκλογική μάχη λέγοντας ότι δεν θα πάει χαμένη η εμπειρία του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου