ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ

Μαζικός ξεσηκωμός Μαθητών – Φοιτητών!!!!!

Από Ανένταχτους Σοσιαλιστές Μαθητές – Φοιτητές

Ο φετινός χειμώνας είναι ίσως ο πιο καθοριστικός για τις τύχες μας...

ως νέους αυτής της χώρας, αλλά και για τις τύχες όλου του λαού.

Σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας, η νεολαία πάντα έδειχνε το δρόμο του ΑΓΩΝΑ και τις ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ενάντια στην καταπίεση, την οικονομική εξαθλίωση, την και την διάλυση της δημόσιας παιδείας.

Σήμερα που η κυβέρνηση καταδίκασε τους Παππούδες μας σε οικονομικό μαρασμό από τις συνεχείς απαράδεκτες μειώσεις των συντάξεων τους.

Σήμερα που η κυβέρνηση βάζει θηλιά στο λαιμό των γονιών μας, μέσω των περικοπών μισθών και της απίστευτης αύξησης των φόρων.

Σήμερα που μειώνουν τις δαπάνες για την παιδεία κατά 30%, και μας προετοιμάζουν για σκλάβους των 500 ευρώ στα δόντια Ελλήνων και ξένων αφεντάδων.

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ???

Γι αυτό καλούμε άμεσα όλους τους Μαθητές σε γενικές συνελεύσεις για να παρθούν αποφάσεις για καταλήψεις σχολείων αλλά και πορείες σε όλες τις μεγάλες πόλεις, για να ενώσουμε τις φωνές μας με όλο τον ελληνικό λαό, και να μπούμε μπροστάρηδες στον ΑΓΩΝΑ!!!!!

Καμία μείωση δαπανών για την παιδεία.

ΕΞΩ το ΔΝΤ από την Ελλάδα!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!!!! ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!! 



ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ 

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡ...ΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ 2ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ!!!

ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΩ..Ο ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!

ΟΧΙ ΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙΣ!!!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΡΑΓΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΗΡΩΑΣ!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΖΕΙ!!!
 
ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ
Ούτε μια κουβέντα στα παιδιά που θα πιάσει τόπο δε ειπώθηκε!
Τα βρίζετε και αυτά όπως κάποιοι άλλοι βρίζουν εσάς.
Τα δικά μας λάθει είναι έτοιμα να αναπαράγουν, και κανένας δεν βρίσκετε να παραδεχτή τα δικά του και να ορμηνεύσει την νεολαία.
Άλλα τα θέλουμε να είναι σαν εμάς, που τίποτα δεν παραδεχόμαστε , και κυνηγάμε ακόμα σκιές φαντασμάτων απλά και μόνο για να υπάρχουμε.
Θέλουμε να αγνοούμε πως ποτέ δεν υπήρξαμε άτομα.
Μια ζωή ντυμένοι με ιδεολογικές σημαίες και ταμπέλες μας είναι αδύνατον να τις αποτινάξουμε γιατί μας τρομάζει η γύμνια μας.
Και ερχόμαστε τώρα να πούμε το κοντό και το μακρύ μας στα παιδιά, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι απέναντί μας έχουμε αυτά που φτιάξαμε. Ανίκανοι να διεκδικήσουμε ,τα σταματούμε γιατί φοβόμαστε μην κάνουνε αυτά που εμείς δεν τολμάμε.
Και αν τα ελέγχουν Τσίπρες και σκοτεινές δυνάμεις το ανάθεμα στα μούτρα μας που το επιτρέψαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου