ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΑΓΔΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ

Μήπως ήρθε η ώρα για νέο τσάρο στη Ρωσία;

bagdatis_kremlin
Τα είχε όλα.. Ανατροπές, συγκινήσεις, μία αναμέτρηση απαγορευτική για άτομα με καρδιακές παθήσεις.  Ο λόγος για την αναμέτρηση του Μάρκου Παγδατή με αντίπαλο τον Denis Istomin από το Ουζμπεκιστάν, για τον ημιτελικό του Kremlin Cup.
Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Κύπριο πρωταθλητή, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την μία από τις δύο ευκαιρίες για break στο εναρκτήριο game του παιχνιδιού, απέκτησε προβάδισμα στο σετ. Ο Istomin προσπάθησε να απαντήσει άμεσα με break back, αλλά ο Μάρκος "έσβησε" και τις 3 ευκαιρίες του αντιπάλου του. Το σετ κύλησε με τους δύο αθλητές να κρατάνε το σερβίς τους. Φτάσαμε στο 10ο game, με τον Κύπριο να σώζει ένα breakpoint του αντιπάλου του και να καταφέρνει στη συνέχεια πετυχημένα να σερβίρει για το σετ μετά από 37 λεπτά (6-4).

Το δεύτερο σετ διήρκησε σχεδόν μία ώρα. Μάρκος και Ντένις, κρατούσαν το σερβίς τους με το σετ να καταλήγει στο tie-break. Ο Ιστόμιν, κατάφερε να σπάσει δύο φορές το σερβίς του Μάρκου (έναντι μίας του Κύπριου) και εκμεταλλευόμενος το 2ο από τα δύο setpoints που είχε στην κατοχή του, έφερε την αναμέτρηση στα ίσα (6(5)-7).
Το τρίτο και καθοριστικό σετ, δεν ξεκίνησε με τον  καλύτερο τρόπο για τον Κύπριο, που επηρεασμένος από την απώλεια του 2ου σετ, είδε τον αντίπαλό του να σπάει το σερβίς του με το "καλημέρα". Αυτό επαναλήφθηκε και στο 3ο game, με τον Ιστόμιν να παίρνει ισχυρό προβάδισμα για την αναμέτρηση. Το "eye-contact" του Κύπριου με τον "στρατηγό " Γκίο, δούλεψε και ο Κύπριος πήρε στο 4ο game πίσω το ένα από τα δύο breaks του αντιπάλου του.
Βρισκόμαστε στο 8ο game του 3ου σετ, με το σκορ στο 3-4 υπέρ του Ιστομίν. Ο Μάρκος Παγδατής βρίσκεται με τριπλό breakpoint, 0-40.Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κανένα και πλέον σέρβιρε για να μείνει στο ματς. Κάτι που έγινε εύκολα και πλέον ο Ιστόμιν σέρβιρε για την αναμέτρηση. Ο Παγδατής βρισκόταν μπροστά με 0-30 και ένα overule της Εύας Ασδεράκη, έφερε το Μάρκο να προηγείται με 0-40. Ο Ιστομίν αντέδρασε, έσωσε και τα τρία breakpoints φέρνοντας το game στην ισοπαλία, με τον Κύπριο να εκμεταλλεύεται την τέταρτη ευκαιρία του και να φτάνει στο break..
Όλα πλέον γύρισαν τούμπα. Ο Μάρκος κράτησε εύκολα το σερβίς του και πλέον ο Ιστομίν σέρβιρε για να μείνει στο παιχνίδι... Το κατάφερε εύκολα, αλλά πλέον όλα είχαν δρομολογηθεί..Το σετ οδηγήθηκε στο tie-break, με τον Κύπριο πρωταθλητή να παίρνει γρήγορα το προβάδισμα με 5-1.
Το μόνο που έμενε ήταν να κρατήσει το σερβίς του, κάτι που έγινε εύκολα, με τον Μάρκο Παγδατή να παίρνει την πρόκριση στον αυριανό τελικό με αντίπαλο τον Σέρβο Troicki, μετά από 2 ώρες και 26 λεπτά συνολικού χρόνου.
Πηγή: cyprustennissociety.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου