ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ .......ΒΡΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

Μεγάλη είναι η επιτυχία των Αλέξανδρου Γιακούποβιτς και Πάρι Γεμουχίδη, οι οποίοι έφτασαν στον τελικό του διπλού και τελικά έχασαν από τους Ιταλούς FALGHERI/GRASSI με 6-1 6-3. Είναι επιτυχία καθώς με δεδομένες τις συνθήκες του καιρού κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εκεί.


Τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια θα τα δώσουμε σε όλους όσους πάλεψαν με τον καιρό στον Όμιλο Αντισφαίρισης Κω αυτές της ημέρες. Εθελοντές, παράγοντες, διαιτητές, επιδιαιτητής και επόπτες γραμμών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προσπαθώντας να ολοκληρώσουν με συνέπεια ένα διεθνές τουρνουά μέσα στη νεροποντή. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα ball kids και τους προπονητές τους και επίσης τους γονείς αυτών και να ευχαριστήσουμε και τα σχολεία της Κώ που επέτρεψαν σε αυτά τα παιδιά (κριτές , ball kids) να απουσιάζουν κάποιες ώρες την ημέρα από τα μαθήματα τους και να παρευρίσκονται στους αγώνες

Πηγη tennisnews.gr

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΓΙΑΚΟΥΠΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΓΕΜΟΥΧΙΔΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΕ ΗΜΙΣΤΕΓΝΟ ΤΕΡΑΙΝ  ME ΠΟΛΥ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΑΣΑΝ!!! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!

ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΦΟΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!!!

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!!!

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΙ??? ΤΑ FUTURES ΤΩΝ 10.000$ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑ 16-17ΑΡΙΑ JUNIORS!!!

TO OTI ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΕΝΝΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου