ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΕΟΣ !!!!!ΚΙ ΑΛΛΟ REALITY ΑΠΟ ΤΟ ΜΕGA

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Uman take control! Πρωτοποριακό reality στο Μega

To Mega πρόκειται να παρουσιάσει το πρώτο διαδραστικό reality στην Ελλάδα. Θα μεταδίδεται καθημερινά από το μεγάλο κανάλι και θα είναι διαθέσιμο LIVE στις οθόνες του υπολογιστή σας 24 ώρες το 24ώρο, επτά μέρες την εβδομάδα.

Στο Uman 12 συμμετέχοντες θα πρέπει να μείνουν αρχικά μέσα σε ένα άδειο εργαστήριο για 45 μέρες. Το τελικό έπαθλο είναι 30.000 για το νικητή που το κοινό θα αποφασίσει.
Οι 12αυτοί uMan θα ξεκινήσουν τη ζωή τους στο εργαστήριο χωρίς ονόματα, ρούχα, προσωπικά αντικείμενα, έπιπλα, συσκευές. Θα έχουν μαζί τους μόνο την ολόσωμη στολή και το… χρώμα τους, το οποίο από την έναρξη του παιχνιδιού και μετά θα είναι και το όνομά τους: ο κόκκινος uMan, ο πράσινος uMan κτλ. Έτσι κανείς δεν θα μπορεί να γνωρίζει το άτομο το οποίο συμμετέχει. Για τα πάντα θα αποφασίζουν οι θεατές. Ποιός θα φάει και τί, τί θα κάνει, ποιός θα δει την μητέρα του, ποιός θα αναγκαστεί να κάνει κρύο ντους στη μέση της νύχτας;τί τιμωρία θα του επιβληθεί, ή τι επιβράβευση θα εισπράξει για τη συμπεριφορά του, ποια έπιπλα και συσκευές θα μπουν στο σπίτι και με τι σειρά, τι χρώματα θα βαφτούν οι τοίχοι και από ποιον. Στην κυριολεξία εκατοντάδες αποφάσεις θα παίρνονται καθημερινά για ό,τι μπορείς να φανταστείς.

Aνά πάσα στιγμή, μία τουλάχιστον ερώτηση θα είναι αναρτημένη στο site για να την απαντήσουν όσοι θεατές θέλουν, είτε από τον υπολογιστή τους (παρακολουθώντας σε LIVE streaming τις εξελίξεις), είτε από το κινητό τους με ένα απλό sms. Μόλις ο χρόνος της ερώτησης εκπνεύσει, η απάντηση με τις περισσότερες ψήφους θα εκτελείται LIVE μέσα στο εργαστήριο.

Mήπως τελικά το παρακάνουμε λίγο? Μήπως έχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας?
Από το Big Brother του 2000 μέχρι σήμερα, τα reality έχουν γίνει σώμα με τον έλληνα τηλεθεατή που, ουσιαστικά, καθηλώνεται στην καρέκλα του προκειμένου να "πάρει μάτι" κάθε έκφανση της καθημερινότητας ενός απλού ανθρώπου που για να γίνει ελάχιστα γνωστός - αναγνωρίσιμος για λίγους μήνες, έχει ισωπεδώσει κάθε κοινωνική του αξία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου