ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΓΔΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ

Του έφυγε το μεγάλο τρόπαιο από το χέρι     

 Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010 21:33

baghdatis_kremlin_trophy
Σαν να πέταξε ο ίδιος το τρόπαιο από το χέρι του ήταν ο σημερινός αγώνας του Μάρκου Παγδατή στον τελικό του Kremlin Cup στη Μόσχα απέναντο στον Σέρβο Viktor Troicki. Το πρώτο σετ διήρκησε μόλις μισή ώρα με τον Κύπριο να πετυχαίνει δύο breaks, έναντι ενός του αντιπάλου του και να κατακτά το 1ο σετ 6-3.
Στο δεύτερο σετ Μάρκος και Troicki πηγαίναν μαζί, μέχρι το 10ο game. Eκεί μια λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη γραμμών, έδωσε την ευκαιρία για setpoint στον Σέρβο 4-6.


Δεν ήταν όμως μόνο η απώλεια του δεύτερου σετ για τον Μάρκο, που φαινόταν επηρρεασμένος από την ροή του παιχνιδιού. Κάτι που ο 24χρονος Σέρβος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και βρέθηκε να προηγείται με 5-2 και τον Μάρκο να σερβίρει για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Ο Μάρκος κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι και πλέον ο Σέρβος σέρβιρε για το ματς.Έχοντας διπλό matchpoint στην κατοχή του, μετά από ένα υπέροχο ράλυ, που ανάγκασε ολόκληρο το γήπεδο να σηκωθεί και να τους χειροκροτήσει, ο Troicki κατέκτησε τη νίκη μετά από μία ώρα και 44 λεπτά συνολικού παιχνιδιού.
Ο Μάρκος Παγδατής αφήνει πλέον τη Μόσχα και παίρνει το δρόμο για τη Βιέννη, έχοντας στην τσέπη του 150 βαθμούς και πλουσιότερος κατά $95,200.
Πηγή: cyprustennissociety.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου