ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ

22.000 το μήνα η Τατιάνα,32.000 ευρώ ο Αυτιάς....

Η μείωση είναι βέβαια μεγάλη. Αλλά και ο μισθός που έπαιρνε μέχρι τώρα ο Ντερμπεντέρης,(Πρετεντέρης) ήταν τεράστιος. Πόσα; Έπαιρνε-κρατηθείτε-το ποσό των...
35.000 μηνιαίως! Τώρα, το ποσόν αυτό κατέβηκε στα 12 χιλιάρικα.
Γι' αυτό έχει τις μαύρες του και του φταίνε όλα. Και πιο πολύ ο Κίτσος.....

Μια και λέγαμε για τα λεφτά που παίρνει ο Ντερμπεντέρης, να θυμηθούμε και κάποιους άλλους μισθούς που τα μηδενικά τους στο τέλος προκαλούν ίλιγγο. Η Τατιάνα στον ΑΝΤ-1 έπαιρνε...55.000 το μήνα! Στο STAR ο Μαλέλης της έδωσε κάτι λιγότερο από τα μισά, 22.000.
O Αυτιάς, επί του παρόντος, την έχει γλιτώσει. Ο μισθός που παίρνει από το ALTER, ανέρχεται στα 32 χιλιάρικα το μήνα! Ό,τι πρέπει δηλαδή, για να κλαίει κάθε πρωί, για τη φτωχολογιά...

 ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ !!!
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΒΩΝ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ!!!

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ EMMETIKOI ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ!! ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ!!!

ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!

ΔΙΑΒΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΑΛΚΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΣΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΙΑΒΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΗΜΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΙΜΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ AGB ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ!!!

ΤΩΡΑ ΚΛΑΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΕΥΤΗΤΕ ΤΟΥΣ "ΚΟΠΟΥΣ" ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΗΤΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΚΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!!!

ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ!!!

ΩΣ ΕΔΩ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!! ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου