ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ NADAL KAI FEDERER

Διπλός αγώνας καρδιάς!
23.10.10
nadal-federer10-8_408.jpgΚαι δεύτερος φιλανθρωπικός αγώνας θα διεξαχθεί ανάμεσα στους δύο κορυφαίους τενίστες του πλανήτη. Μια ημέρα μετά τη φιλική αναμέτρηση της 21ης Δεκεμβρίου στη Ζυρίχη, ο Ράφαελ Ναδάλ θα υποδεχθεί τον Ρότζερ Φέντερερ στο "Μαγικό Κουτί" της Μαδρίτης, αυτή τη φορά για το ίδρυμα του Ισπανού: Rafa Nadal Foundation.

Το πόσο μεγάλος αθλητής είσαι δεν φαίνεται μόνο στο γήπεδο αλλά πολλές φορές τη διαφορά την κάνει η συμπεριφορά σου έξω από αυτό...

Οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πόσο μεγάλοι και σπουδαίοι αθλητές είναι, τόσο εντός όσο και εκτός court και θα μας το υπενθυμίσουν και τον Δεκέμβρη σε δύο φιλανθρωπικούς αγώνες που θα διεξαχθούν προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τα ιδρύματα που έχουν, κύρια δραστηριότητα των οποίων είναι η πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό για παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Έτσι, μετά το φημισμένο Match for Africa στις 21 Δεκεμβρίου στη Ζυρίχη για λογαριασμό του Roger Federer Foundation στην Αφρική, θα διεξαχθεί και δεύτερο φιλικό την αμέσως επόμενη ημέρα στο Caja Magica της Μαδρίτης, αυτή τη φορά για λογαριασμό του ιδρύματος του Ράφαελ Ναδάλ το οποίο είχε επισκεφτεί πρόσφατα ο Ισπανός στις Ινδίες.

"Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το ίδρυμά μου θα διοργανώσει ένα τόσο μεγάλο event και ελπίζουμε στην υποστήριξή σας. Αυτός ο αγώνας είναι πολύ ξεχωριστός για μένα γιατί υπολογίζω στην υποστήριξη του Ρότζερ. Είμαστε καλοί φίλοι και μας αρέσει να προσφέρουμε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη" δήλωσε ο Ράφαελ Ναδάλ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην πατρίδα του για τον φιλανθρωπικό αγώνα.

Σε μήνυμά του, ο Ρότζερ Φέντερερ ανέφερε: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα έρθω στη Μαδρίτη στις 22 Δεκεμβρίου για να υποστηρίξω το ίδρυμα του Ράφα. Θα διασκεδάσουμε πολύ σε αυτούς τους δύο αγώνες. Είναι πολύ ξεχωριστό να παίζω κόντρα στον Ράφα και μάλιστα για έναν τέτοιο σκοπό, ώστε να συγκεντρώσουμε χρήματα για παιδιά που το έχουν ανάγκη".

Το κεντρικό court του Caja Magica όπου διεξάγεται και το χωμάτινο Mutua Madrilena στο οποίο φέτος συναντήθηκαν οι Φέντερερ και Ναδάλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό, χωράει 11,000 θεατές και οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι από 26 έως 33 ευρώ. Τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να διατίθενται από την 1η Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου