ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Οσμή προβοκάτσιας στις 25 του Μάρτη;


Ακροδεξιές οργανώσεις και Ενώσεις Εφέδρων ετοιμάζουν συγκέντρωση στο Σύνταγμα την ώρα της παρέλασης
Το πρωτοσέλιδο της ακροδεξιάς εφημερίδας «Στόχος», όπως κυκλοφόρησε χτες
Ενα συνονθύλευμα από ακροδεξιά στοιχεία, που συστεγάζονται στις λεγόμενες Ενώσεις των εφέδρων, προπαγανδίζει την παρουσία του στο Σύνταγμα την 25η Μαρτίου, την ώρα της παρέλασης, με φρασεολογία και στόχους που αναπαράγονται αυτούσια στο διαδίκτυο από ιστολόγια αυτοαποκαλούμενων «αντιμνημονιακών» όλων των αποχρώσεων.Στο χορό μπαίνει ανοιχτά και η γνωστή ακροδεξιά εφημερίδα «Στόχος», η οποία σε χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της εμφανίζει το κτίριο της Βουλής βαμμένο με στρατιωτική παραλλαγή κάτω από τον τίτλο «Εθνικό κράτος η μόνη λύση - Στην Ελλάδα και σήμερα ο λαός κάνει την αντίσταση και ο στρατός την επανάσταση». Στη βάση της πρώτης σελίδας, υπάρχει το κάλεσμα της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» υπό τον τίτλο: «Η ΚΕΕΔ ξανά μπροστά. Εκεί που πρέπει, στις 25 Μαρτίου οι έφεδροι καταδρομείς».
Χαρακτηριστικό είναι το κάλεσμα της «ΚΕΕΔ» που φιλοξενείται στο «Στόχο» και αναπαράγεται στο διαδίκτυο: «Αδέλφια καταδρομείς - πεζοναύτες - βατραχάνθρωποι - αλεξιπτωτιστές! Δυστυχώς μέρα με τη μέρα βλέπουμε ότι η πατρίδα μας συρρικνώνεται όλο και περισσότερο! Οι θρασύτατοι πολιτικάντηδες απροκάλυπτα πλέον διαπραγματεύονται οτιδήποτε είναι ελληνικό, σαν να τους ανήκουν! (...) Υπό αυτό το σκεπτικό η ΚΕΕΔ καλεί όλο τον ελληνικό λαό, που θέλει τα παιδιά του να μεγαλώσουν σαν ελληνόπουλα, να συνδράμει στην ανοιχτή συγκέντρωση που πρόκειται να γίνει στις 25 Μαρτίου στην Αθήνα. Ωρα και τόπος θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες. Νυν υπέρ πάντων ο αγών!».
Εκτός όλων των άλλων, το ίδιο κάλεσμα αναπαράγεται κυρίως από διάφορες οργανώσεις εφέδρων των Ενόπλων Δυνάμεων, γνωστές από τη συμμετοχή τους σε παραστρατιωτικές ασκήσεις για «επιχειρήσεις σε αστικό περιβάλλον», αλλά και σε παρελάσεις με βηματισμό στην πλατεία Συντάγματος. Κοινός παρονομαστής τους είναι μια αόριστη «αντιμνημονιακή» φρασεολογία, που συνοδεύεται με αντικατοχικές κορόνες και με συλλήβδην καταγγελία των πολιτικών για «προδοσία».
Το «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» (Δυνάμεις Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών - Πεζοναυτών - ΟΥΚ της Ελλάδος και Κύπρου) καλεί σε «διαδήλωση στο Σύνταγμα», μπροστά στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, «προκειμένου να δείξουμε στην Κατοχική Κυβέρνηση των Ελληνοφώνων Σκουπιδιών που μας κυβερνούν ότι δεν μπορούν να κάμψουν την αντίδραση και το φρόνιμα του ελληνικού λαού, να μαζευτούμε όλοι οι Ελληνες ανεξαρτήτου κομματικής πεποιθήσεως μπροστά στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και γιατί όχι να παρελάσουμε».
Η «μητρική» ανακοίνωση - κάλεσμα που έχει αναπαραχθεί από διάφορες ιστοσελίδες, υπό τον τίτλο «25η Μαρτίου 2012: Μένουμε σε δρόμους και πλατείες όλης της Ελλάδας» με την υπογραφή «Αποφασισμένοι, αγανακτισμένοι Ελληνες», κυκλοφορεί εδώ και περίπου δύο βδομάδες και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Την 28η Οκτωβρίου 2011 καταφέραμε όλοι μαζί να διώξουμε τους πολιτικούς του Μνημονίου και της Τρόικας από τις παρελάσεις. Την 28η Οκτωβρίου είπαμε όλοι μαζί ΟΧΙ στη νέα κατοχή της πατρίδας μας. (...) Στις 25 Μαρτίου 2012... πλημμυρίζουμε πλατείες και δρόμους της Ελλάδας. Διώχνουμε τους μνημονιακούς πολιτικούς από τις παρελάσεις. Δε φεύγουμε από δρόμους και πλατείες εάν δεν αποκατασταθεί η Εθνική Ανεξαρτησία και η Λαϊκή Κυριαρχία. Απαιτούμε ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Στις 25 Μαρτίου 2012 το τσίρκο της κατοχικής Βουλής και των κατοχικών κυβερνήσεων τελειώνει. Είναι στο χέρι μας να ζήσουμε ελεύθεροι. Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες, όχι στους τραπεζίτες, όχι στους Ολιγάρχες, όχι στους σάπιους πολιτικάντηδες. 25 Μαρτίου 2012! Ολοι σε δρόμους και πλατείες...».

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Καταιγισμός από νόμους που πτωχεύουν το λαό
Δίπλα στα νομοσχέδια των επόμενων ημερών, έρχεται στη Βουλή και το κατάπτυστο νέο «δημοσιονομικό Σύμφωνο» της ΕΕ
Η οργανωμένη πάλη του λαού είναι το αντίπαλο δέος στα μέτρα και τη στρατηγική της βαρβαρότητας που υπηρετούν τα αστικά κόμματα
Την άμεση προώθηση των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων που υπαγορεύει το μνημόνιο, ώστε να ολοκληρωθούν οι «προαπαιτούμενες ενέργειες» και να προχωρήσει η νέα δανειακή σύμβαση πτώχευσης του λαού, ζήτησε χτες ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με το κυβερνητικό χρονοδιάγραμμα, μέχρι τέλη Μάρτη θα κατατεθούν για ψήφιση στη Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση και το νέο «δημοσιονομικό σύμφωνο» που επικυρώθηκε στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.Το «σύμφωνο» προβλέπει τη θέσπιση αυστηρότερων δημοσιονομικών κανόνων, προκειμένου να επιτευχθούν από τις κυβερνήσεις των κρατών - μελών της λυκοσυμμαχίας «πλεονασματικοί προϋπολογισμοί» και μείωση των κρατικών ελλειμμάτων και χρεών που θα σηματοδοτήσουν νέες δραστικές περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες και καινούργια, ακόμα μεγαλύτερη λεηλασία στα λαϊκά εισοδήματα.
«Το PSI είναι το τρίτο μεγάλο βήμα για την έγκριση και υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης. Το πρώτο βήμα ήταν η υιοθέτηση του νέου οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας, το δεύτερο ήταν η έγκριση του δεύτερου πακέτου στήριξης της Ελλάδος με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, το τρίτο είναι η ολοκλήρωση του PSI σήμερα και το τέταρτο είναι η τελική έγκριση του χρηματοδοτικού πακέτου και η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης», ανέφερε ο πρωθυπουργός στην εισηγητική του ομιλία στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Στη συνεδρίαση επικράτησαν πανηγυρικοί τόνοι για την πορεία του PSI, σε μια προσπάθεια των στελεχών του μαύρου κυβερνητικού μετώπου να σπείρει αυταπάτες στα λαϊκά στρώματα ότι έχουν να προσδοκούν κάποιο όφελος από το κούρεμα του χρέους. Σήμερα θα υπάρξει νέα συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί η ολοκλήρωση του PSI.
Στη βάση αυτή και με στόχο την ολοκλήρωση των «προαπαιτούμενων ενεργειών», στο χτεσινό υπουργικό συμβούλιο αποφασίστηκε το υπουργείο Ανάπτυξης να καταθέσει μέσα στις επόμενες μέρες με τη μορφή πολυνομοσχεδίου στη Βουλή μέτρα: α) Για τη συμμόρφωση με κοινοτικές οδηγίες για παροχή υπηρεσιών (πλήρης απελευθέρωση επαγγελμάτων και υπηρεσιών προς όφελος των μονοπωλίων) β) Για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος (με στόχο την ενίσχυση των επιχειρηματικών ομίλων) γ) Για την απελευθέρωση των τεχνικών επαγγελμάτων.
Στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και με αφορμή τα επεισόδια στην παρέλαση της Ρόδο, πολλοί υπουργοί έθεσαν θέμα για τους «προπηλακισμούς βουλευτών» και αποφασίστηκε την ερχόμενη Δευτέρα να συνεδριάσει διυπουργική επιτροπή, ενόψει και της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με τις τοποθετήσεις τους υπουργοί της κυβέρνησης επιχείρησαν να τσουβαλιάσουν τα επεισόδια με τις εργατικές κινητοποιήσεις και την οργανωμένη δράση του ταξικού κινήματος. Στη βάση αυτή, ο υπουργός Μεταφορών Μ. Βορίδης ανέφερε ότι «οι βουλευτές που προφυλακίστηκαν στη Ρόδο δεν είχαν καν ψηφίσει το Μνημόνιο». Ο ίδιος, με εμφανή το στόχο της δημιουργίας κλίματος τρομολαγνείας, φέρεται να πρόσθεσε: «Ερχονται οι παρελάσεις, πού θα οδηγηθούμε, θα σφαχτούμε»... Στόχος της κυβέρνησης είναι να δημιουργήσει ένα κλίμα τρομοκρατίας, ώστε να ενισχύσει την κρατική καταστολή και την αστυνομοκρατία.
«Μέλι - γάλα» με τη «Ζήμενς»
Επίσης, τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ενημερώθηκαν για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του ελληνικού δημοσίου με την γερμανική πολυεθνική «Ζήμενς», η οποία, όπως προκλητικά διέρρεαν χτες κυβερνητικά στελέχη, «ζήτησε συγγνώμη για συμμετοχή στελεχών της σε παράνομες δραστηριότητες»!
Ουσιαστικά η κυβέρνηση έδωσε «συγχωροχάρτι» στο γερμανικό μονοπώλιο για τις μίζες και τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» προς τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εξασφαλίζοντάς του μάλιστα νέα πεδία δράσης για «μπίζνες» στην Ελλάδα, αφού η «Ζήμενς» σχεδιάζει ήδη νέες κερδοφόρες επενδύσεις στη χώρας. Συγκεκριμένα, το ύψος του εξωδικαστικού συμβιβασμού ανέρχεται σε 170 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 80 εκατομμύρια θα συμψηφιστούν με αποζημιώσεις και οφειλές του ελληνικού δημοσίου προς την πολυεθνική, ενώ για τα 90 εκατομμύρια ευρώ η «Ζήμενς» θα δώσει «τεχνολογικό εξοπλισμό» σε οργανισμούς και φορείς του Δημοσίου και θα δημιουργήσει «προγράμματα επιμόρφωσης και επανακατάρτισης στελεχών του κράτους»!

πηγή ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου